” Kek dia BTS laa.. “

Video Dan Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Stacy Anam, Bella. Wah, Cantik Anak Dar4 Stacy !!

Bella Valentina merupakan anak angkat kepada penyanyi Stacy Anam. Stacy menjaga Bella sejak kecil lagi pada ketika itu Stacy masih bujang. Stacy sudah menganggap Bella seperti dar4h dag1ngnya sendiri dan menyayanginya seperti anak sendiri.

Kemudian Stacy berkahwin dengan penyanyi, Akim Ahmad dan mereka telah dikurniakan seorang anak perempuan yang comel bernama Eshaal.  Eshaal dilahirkan pada tahun 2017 seberat 2.97 kg. Akim juga turut menyayangi Bella seperti anaknya sendiri.

Seperti selebriti lain, Stacy dan Akim mewujudkan akaun media sosial bagi anak mereka, Eshaal dan Bella. Ianya adalah untuk memuatnaik segala aktiviti anak mereka. Mereka menggabungkan kedua-dua nama anak mereka dengan menggunakan satu akaun Instagram sahaja iaitu Beyshal.

Menerusi akaun Instagram, Stacy berkongsi beberapa gambar ketika sambutan hari lahir anaknya, Bella yang ke lapan tahun. Sambutan hari lahirnya yang diadakan semalam hanya disambut bersama keluarga sahaja. Walaupun secara kecil-kecilan namun ia meriah.

( Kl1k kanan-> untuk melihat gambar dan video)

Rata-rata netizen mengucapkan selamat hari lahir kepada Bella. Antara komen-komen mereka :

” Happy birthday sumandak .. Woww itu kek paling manang oh..sa pun mau buat gitu la.. “

” Semoga menjadi anak yg baik dah soleh untuk mami n ddy.. “

” Wow minat bts juga happy birthday.. “

” Alololo comel nya si beyya, army kicik ba ni.. “

” Hepi beday bella jadi anak baik tay.. “

” Happy birthday bella,semoga membesar dengan baik dan stay clever.. “

” Kek dia BTS laa.. “

Wah, tak sangka ye Bella merupakan peminat kumpulan popular Korea iaitu BTS. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir kepada Bella. Semoga menjadi anak solehah serta berjaya di dunia dan di akhirat. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal, Stacy Anam by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..