” Laju berpusing, amazing and beautiful wedding cake.. ” – Netizen

Kek Majlis Resepsi Mira Filzah Dan Wan Emir Jadi Perhatian Ramai Peminat. W0ww Macam Dah Macam Menara Tinggi, Terbaik !!

Bak kata, sama cantik sama padan begitu lah digambarkan buat pasangan pengantin baru Mira Filzah dan Wan Emir Astar. Telah diijabkabulkan pada malan 3 September, pasangan ini telah mengadakan majlis resepsi di Le Meridian, Putrajaya. Majlis yang serba mewah itu telah dihadiri oleh 200 tetamu termasuk keluarga dan juga kenalan rapat.

Malah jika dilihat, majlis tersebut sangat menarik perhatian ramai akan hiasannya yang menawan mata setiap yang hadir. Mira yang tampil dengan gaun mewah hasil rekaan pereka fesyen terkenal iaitu Fiziwoo tampak lebih berseri. Berdampingan bersama di singgahsana buat pasangan ini dilihat seperti merpati sejoli.

Mengimbau kisah cinta pasangan ini, Mira dan Wan Emir kedua-duanya lebih selesa untuk tidak menceritakan kisah cinta mereka secara terbuka kepada umum. Akhirnya segala tek4-teki mengenai hubungan cinta mereka terjawab setelah Mira mengumumkan akan tarikh ijabkabulnya bersama Wan Emir kepada media.

Hasil tinjauan di akaun Instagram lilylolacakes telah berkongsi gambar kek majlis resepsi Mira Filzah dan Wan Emir. Memang cantik kalau dilihat hiasan pada kek tersebut. Susunan kek 6 tingkat itu kelihatan sangat rapi lebih-lebih lagi dihiasi dengan batu kristal dan direka untuk berpusing.

Ikuti perkongsian tersebut adalah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar  dan menonton video seterusnya.. )

Rata-rata netizen turut teruja melihat kek majlis resepsi Mira Filzah itu dan mengucapkan tahniah buat pereka kek atas kejayaannya menghasilkan kek yang begitu cantik. Antara komen-komen tersebut adalah  :

” Amazing kak liyanaaa and team.. “

” I wanna cry coz the cake so d4mn beautiful.. “

” Omg so nice! beautiful.. “

” Hands down! Absolutely g0rgeous.. “

” Tgk kek niii mcm kt cter omputeh kite slu tgk tu  lawanyeeee.. “

” Laju spin, amazing and beautiful wedding cake.. “

” Masyaallah cantiikkk sangaaaatttt, tak pernah mengecew4kan.. “

” Cantik betul kek ni, sayang pula nak pot0ng.. “

Wow memang cantik betul kek kahwin Mira Filzah, paling semp0i siap pusing-pusing lagi. Memang hasil tangan rekaan daripada Lily & Lola Cakes tak pernah mengecew4kan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak dengan ini mengucapkan tahniah dan selamat pengantin baru buat Mira Filzah dan Wan Emir, semoga kalian sentiasa bahagia !! Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lilylolacakes , inaijari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..