” Kurang asam, berpinau aku kena tamp0r.. ” – Dato’ AC Mizal

Video Dato’ AC Mizal Kena Tamp4r Gara-Gara Kac4u PS Mansur Hingga Melatah Buat Ramai Terhibur. Tu Lah Cari Pasal Lagi Dengan Orang Melatah, Kan Dah Mendapat Dato’, Hahaha !!

PS Mansur seorang jurusolek artis menjadi vir4l gara-gara aksinya yang kuat melat4h. Malah aksi spontan melat4hnya itu buat sesiapa sahaja melihat pasti tidak kering gusi ketawa. Bukan dibuat-buat sebenarnya melat4h itu, malah ianya bersifat semula jadi apabila dirinya dius1k oleh sesiapa.

Adanya PS Mansur di set penggambaran sudah pasti menghiburkan rakan-rakan sekerja dengan pelbagai aksi melat4hnya. Malah ada sahaja rakan artis turut menyak4t PS Mansur yang sememangnya mereka tahu bahawa dirinya kuat melat4h itu. Sejak namanya menjadi sebutan kerana sikap melat4hnya, PS Mansur sudah dikenali ramai menerusi laman media sosial.

Kini, PS Mansur turut serta dalam rancangan yang dihoskan oleh Dato’ AC Mizal iaitu ‘ Opocot Melat4h Budak Pejabat’. Rancangan ini sangat menarik kerana membariskan artis lain yang turut mempunyai sikap yang suka melat4h seperti Ieda Moin, Din Latah, Nadya Syahera, Nazia Mustafar dan Pok Jak.

Terbaru, menerusi akaun Instagram Dato’ AC Mizal telah berkongsi satu video sedutan penggambaran ‘ Opocot Melat4h Budak Pejabat’ . Paling menarik, kali ini Dato’ AC Mizal sempat menyak4t PS Mansur hingga PS Mansur dengan tidak sengaja telah menamp4r Dato’ AC.

Ikuti perkongsian video itu di bawah :

Rata-rata netizen turut terhibur melihat aksi PS Mansur yang melat4h itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ulang2 kali tgk tetap gelak… Ad0iiii. smpi kluar air mata.. “

” Ambikkk kauuu… Debeeshhhhh bunyi.. Hahahhahaha.. “

” Tau last dah buat show latah ni. Dia bagi mcm tu je Dato, hahaha.. “

” Hehe….. Penangan kac4u org  Dato.. “

” Haahahahahahah.. Berlepuk kena sekali.. “

” Setepekkk kauuuu….Hahahhaa dek4h.. “

Ad0iii… Sian Dato kene penmp0r… Bah4ye ddk dkt org melatah ni.. “

Berdek4h ketawa tengok PS Mansur tamp4r Dato’ AC. Memang tak sengaja, tapi rasa sak1t tu macam boleh tahan yer Dato’ ? Bertabah lah, tu lah penangan kac4u lagi orang melat4h, kan dah mendapat. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap sambutan rancangan Opocot Melat4h Budak Pejabat ini akan mendapat sambutan daripada penonton.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dac Dato’ AC Mizal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..