” Kes1an dalam 3 bulan ni tahan jelah telinga daddy, haha.. ” – Netizen

Video Nabil Ahmad Mendengar Bebelan Anak Sulungnya, Nayla Mikayla Gara-Gara Tersal4h Tarikh Konsert Billie Eilish. Wah Kakak Membebel Pun Speaking Berabuk. Sabar Je Lah Nabil, Haha !!

Pada 18 Ogos telah berlangsungnya konsert Billie Eilish yang berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil. Ramai peminat penyanyi antarabangsa ini mengambil kesempatan ini untuk menyaksikan Billie secara langsung begitu juga pengacara Nabil Ahmad.

Namun lain jadinya apabila Nabil tersal4h melihat tarikh konsert dan menyangka konsert itu berlangsung selama 2 hari. Kerug1an lebih kurang RM2500, ianya mendapat perhatian daripada peminat dan ramai yang menyuarakan pandangan masing-masing.

Meninjau akaun Instagram Era, telah dikongsikan reaksi anak-anak Nabil apabila mereka sekeluarga tidak dapat ke konsert tersebut kerana kes1lapan tersebut. Anak sulung Nabil, Nayla Mikayla kelihatan membebel panjang sambil membuat mimik muka yang mencuit hati.

Fasih betul si sulung ini bercakap dalam bahasa Inggeris, membebel pun sedap didengar. Nabil pula hanya mampu menongkat dagu sambil mendengar bebelan anak sulungnya ini. Bertabahlah Daddy Nabil, haha.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Takpe sayang.. Allah nk pelihara you n family from benda yg menghay4lkan, melala1kan dan tak berfaedah.. “

” Melayang duit satu hal, kena bebel dengan anak lagi tambah hal. Bertabahlah daddy haha, tadah jelah telinga tu.. “

” Nabil tak kisah, yang kisahnya ialah duit 3k haha. Anak-anak tak tahu ke bapak dia tu pun femes kat Malaysia, dj radio dan pelawak haha.. “

” Perangai betul Nabil haha, tak pasal-pasal kena dengar bebelan panjang haha. Fasih betul si kakak tu speaking, berabuk kalah daddy nya.. “

” Haha kes1an, dalam 3 bulan ni tahan jelah telinga daddy haha. Bebelan bakal berulang hari demi hari tu.. “

” Cute anak Nabil, dari kecik lagi di didik untuk speaking. Fasih betul, dua-dua bahasa padu speaking dia.. “

” Kena bebel dengan anak dah ye bang Bil haha. Sabarlah Bil, kena pulak anak-anak perempuan, bebel dia panjang berjela haha.. “

Ad0i kes1an daddy Nabil. Apa nak buat, semua sudahpun terjadi. Pasti ada hikmahnya di sebalik kejadian yang menimpa. Tak apa anak-anak, nanti daddy bawak perg1 konsert lain pulak okey. Apa-apa pun, semoga Nabil sekeluarga sentiasa gembira bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, IG Nabil Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..