” Kejar sampai dapat lepas tu happy tep0k tangan. Terbahak tengok Fatima ni.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Mengejar Dan Memberi Makanan Kepada Monyet Buat Ramai Terhibur. Amboi Berani Sungguh Lah Nyanma Ni. Comel Je Fatima Pujuk Monyet Suruh Makan Timun. Sedap Katanya, Hehe !!

Si cilik bernama Nur Fatima Aisya ini antara kanak-kanak yang diminati dan mempunyai jumlah pengikut yang ramai. Fatima baru sahaja menyambut ulangtahun keduanya baru-baru ini. Pada usia 2 tahun, Fatima sudah petah bercakap dan banyak akalnya.

Meninjau akaun Instagram Lovelyfatima, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fatima ketika bersiar-siar di luar. Kelihatan Fatima cuba memberikan makanan kepada monyet-monyet yang berada di sekitar kawasan itu.

Fatima juga turut ditemani oleh Chot yang sentiasa ada mengawasi Fatima. Melihat telatah Fatima yang berlari-lari sampai menyebut ‘ Nanti ‘ kepada haiwan tersebut membuatkan warganet terhibur. Amboi Fatima berani betul dikejarnya monyet semata-mata hendak memberikan makanan.

Fatima tidak berput0s asa sehinggalah timun yang berada di tangannya berjaya diberikan kepada monyet itu. Apalagi bertep0k tanganlah si comel ini kerana gembira. Pandai Fatima pujuk monyet yer, ayat ‘timun sedap sedap’ yang ditutur oleh Fatima mencuit hati ramai.

Jom tonton video di bawah :

Video telatah Fatima ini menghiburkan hati ramai yang menonton. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Dengar macam dia cakap monkey amik ni timun, dap dapp hahah. Kejar sampai dapat pastu happy tep0k tangan.. “

” Amboi awak ni Fatima. Kita yang tak0t tengok Fatima kejar monkey. Lepas tu dia seronok pulak dapat bagi monkey makanan haha.. “

” Monkeys tu yang tak0t dekat Fatima haha. Kalau kita ni dengar suara monkey pun dah lari.. Fatima memang betul2 explore the world. Patut la dia bijak sangat.. “

” Haru monyet dengan kucing kena paks4 makan timun… dap dap haha. pandai pujuk ea Fatima.. “

” Dia suruh monyet tu nanti haha, adui terbahak tengok Fatima ni. Nanti imun imun dap. so cute so lovely.. “

” Monkey amik imun dap dap haha. comel lah Nyanma ni, berani betul big girl dah sekarang.. “

” Cute je Fatima kejar monkey, monkey tu yang tak0t dekat dia haha. somemore SHE so berani lngsung tk takut monkey lah diaa, Difinitely Shes gone be very Smart Girl da besar nanti.. “

Kecil-kecil sudah seberani ini Fatima, boleh menjadi pencinta haiwan ni. Seronok Fatima kerana berpuas hati dapat memberi monyet itu makan. Apa-apa pun, semoga Fatima selalu ceria dan take care always yer.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lovelyfatima, IG Bamtahdolly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..