” Ini lah ulasan drama yang paling win. Tergelak baca, haha.. ” – Netizen

Ulasan Dr Izzar Anwari Setelah Berakhirnya Drama Rindu Kasih Lakonan Isterinya, Ummi Nazeera Mencuit Hati Ramai. Ad0i Ini Betul-Betul Nasihat Yang Makan Dalam Ni Doktor, Hehe !!

Drama fen0mena Rindu Kasih melabuhkan tirainya semalam. Dibintangi oleh Ummi Nazeera, Izzue Islam, Fazlina Ahmad Daud dan ramai lagi, drama ini berjaya membuatkan penonton menang1s teresak-esak menonton setiap episod yang ditayangkan.

Seperti biasa, suami Ummi Nazeera, Dr Izzar akan menyokong lakonan Ummi. Saban hari, ada sahaja yang dikongsikan oleh Dr Izzar. Meninjau entry terbaru Dr Izzar di Instagramnya, telah dicoretkan ulasan terakhir sebagai kesimpulan untuk drama ini.

Kata Dr Izzar, sekalipun ramai yang memar4hi watak Halijah dan Amir, namun kedua-dua watak ini tidak wajar dipersal4hkan. Dr Izzar berpendapat, punca kepada semua k0nflik ini adalah kerana bapa Amir.

Wasiat yang bukan-bukan dengan niat ingin menjernihkan hubungan, itu tidak sepatutnya dilakukan. Ayat Dr Izzar yang melawak itu juga membuatkan sesiapa yang membacanya akan ketawa. Ad0i Dr, ayat yang ‘sila men1nggal tanpa menyus4hkan orang yang hidup’ tu memang makan dalam, hehe.

Jom baca perkongsian di bawah :

Kesimpulan oleh Dr Izzar ini mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Ini lah ulasan drama yang paling win, tergelak baca haha.. Dalam setiap drama umi berlakon mesti doc nak cari siapa punca sebenar. Hahaha. Tp kalau xda punca tak jadi la drama kan.. “

” Dah habis cerita pun Dr masih perform ya untuk update sinopsis haha. Bagus betul, Support isterrri.. Sila men1nggal tanpa menyusahkan haha.. “

” Pengajarannya jangan diikut wasiat yang aneh-aneh dan menyusahkan . Sekian haha. Patut part last tu produser ambik dr Izzar jadi penyelamat Ina hehe.. “

” Terbaik Dr Izzar, support isteri tapi conclusion ni memang buat tergelak besar. Sila men1nggal senyap-senyap haha.. Tak terpikir ayat ni boleh keluar.. “

” Yang sal4h besar yang buat skrip tu, ad0hai kes1an ina. Haha yang Amir dengan Ina pun ikut je.. “

” Rindu Kasih Musim Kedua kena amik Doc Izzar lah jd extra atau penolong pengarah ke, baru mantap.. “

” Sila men1nggal senyap-senyap haha. Patut doktor berlakon sekali dlm cerita ni rasa nya lagi best.. “

Dr Izzar punya pemikiran memang selalu di luar kotak lah. Kesimpulan yang boleh diterima akal dan ada betulnya juga. Apa-apa pun, itu semua rencah kehidupan yang terjadi dalam realiti kehidupan dan semoga drama ini menjadi iktibar kepada semua penonton.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izzar Anwari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..