” Ingatkan Bujibu je terkej0t bila daddy menyanyi, Alisa pun.. “

Aksi Comel Alisa Aisyah Yang Terkej0t Mendengar Suara Ayahnya, Hairul Azreen Menyanyi. Nasib Tak Terjun Kerusi, Ger4m Betul Tengok !!

Hairul Azreen bukan nama asing dalam dunia perfileman. Hairul pernah bekerja sebagai pelagak nger1 sebelum aktif sebagai pelakon. Lakonannya di dalam drama perubatan, Misiku Kuza betul-betul menaikkan nama Hairul. Kepopularan Hairul semakin menyerlah setelah filem Paskal yang dibintanginya menjadi filem pec4h panggung.

Hairul menikahi Hanis Zalikha yang juga merupakan pelakon, pengacara dan penulis blog. Pernikahan mereka berlangsung pada 8 Jun 2015. Hasil perkahwinan ini, Hairul dikurniakan 2 orang cahayamata bernama Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah. Tidak hanya Hairul dan Hanis Zalikha, Yusuf dan Alisa juga memiliki ramai pengikut di Instagram dan aksi mereka sekeluarga memang sering kali dinantikan peminat.

Hairul sering memuatnaik segala aktiviti yang beliau lakukan bersama isteri dan anak-anaknya yang pasti menar1k minat peminat untuk membaca. Peminat memuji cara pasangan ini mendidik anak-anaknya dengan tutur kata yang lemb0t.

Kepetahan dan kebijaksanaan anaknya Yusuf seringkali mendapat puji4n peminat. Terkini Alisa pula menjadi tumpu4n peminat ditambah lagi si c0mel ini dilihat akrab dengan ayahnya.

Menerusi akaun Instagram, Hairul Azreen telah memuatnaik satu video dimana beliau sedang menyanyi sambil bermain gitar. Yang menarik perhatian, bila sahaja Hairul membuka suara, tidak hanya kucing kesayangannya Bujibu Champel malah Alisa yang turut ada disebelahnya juga turut kelihatan terkej0t.

Reaksi terkej0t Alisa memang c0mel, mujur tak jat0h kerusi.

Jom tonton video di bawah:

” Ingatkan @bujibuchempel je terkejut bila daddy menyanyi @thealisaaisyah pun.. ”

Rata-rata peminat memberi komen yang mencuit hati. Antara komen-komen peminat :

” Comeyyyy.. Dia ingat cd tu, rupanya live.. “

” Hahahaha kau buka suara je satu rumah terkej0t.. “

” Hahahahhahaha priceless reaction!.. “

” Terkej0t betul.. “

” Muka dia lepas terkej0t be like ‘tolonglah diam balik.. ‘ “

” Macam orang besar dia punya tekej0t.. “

” Lagu apa tuh abang Hassan oiii smpai terkejut @thealisaaisyah.. “

” Comelnyaa cara dia terkej0t.. “

” Ikhlas betul dia punya terkej0t adoiii.. “

Bijak betul cara Alisa mengaw4l badannya kan. Bergegar badan dek penangan suara Hairul. Walau terkej0t, mimik muka c0mel Alisa memang win. Rasa nak cub1t-cub1t pipi pau Alisa tu. Nampaknya Hairul kena mas0k kelas vocal baru gemp4k takda la terkej0t seisi rumah.

Kami di Berita Kopak mendoakan moga keluarga kec1l Hairul Azreen sentiasa diberi kegembiraan dan kebahagiaan yang berpanjangan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..