” I will turn out to be Narut0 Shippuden and you’ll fly like Sasuke !! “

Faezah Elai Bagi Warning Pada Suaminya Heykal Hanifah. Dah Kenapa Tu Faezah. Gar4ng Bunyinya Tu !!!

Wajah cantik pelakon Faezah Elai cukup dikenali ramai. Semenjak menukar imejnya kepada bertudung, wajah manis ini kelihatan semakin ayu dan jelita. Faezah Elai adalah seorang pelakon dan model yang berasal dari Gelugor Pulau Pinang.

Faezah mewarisi wajah cantik hasil campuran keturunan Punjab dan Thai. Beliau telahpun mendirikan rumahtangga bersama pengarah drama terkenal, Heykal Hanifah pada tahun 2011 yang lalu. Hasil perkahwinan ini, Faezah sehingga kini sudah pun mempunyai 2 orang cahayamata perempuan.

Faezah juga memiliki 3 orang anak tiri hasil perkahwinan suaminya yang terdahulu. Mahligai bahagia pasangan ini sememangnya antara yang sering sunyi dari sebarang g0sip dan kontr0versi. Sentiasa bersikap terbuka, pasangan ini dilihat amat bahagia dengan keluarga kecil mereka.

Menerusi akaun Instagram, Faezah Elai telah berkongsikan sekeping gambar terkini beliau bersama suaminya pengarah Heykal Hanifah. Heykal yang sudahpun berjaya menurunkan berat badannya kelihatan segak sekali. Namun yang menarik adalah kapsyen Faezah Elai yang berbau ug0tan itu.

Jom baca kapsyen di bawah :

” This man.. He is so into me.. So i made a promise.. “

” I’ll keep myself up.. Remain the same chick, you fell in love with.. I’ll keep it tight.. I’ll keep my figure right.. I’ll keep my hair fixed.. And Keep rocking the hottest outfits.. So you feel proud walking right next to me.. “

” P/S : but if u buat hal.. I tak kesah oso.. I will turn out to be Narut0 Shippuden !! And u’ll fly like Sasuke !! “

Rata-rata netizen terhibur membaca kapsyen itu. Antara komen-komen netizen :

” Bergula sangat uolls.. “

” So sweet, but Beware if you buat hal.. “

” Untung la bini comel… Boleh lambung-lambung.. “

” Kalau you buat hal, i goncang duniya. Lawak la caption last ni. Semoga bahagia hingga ke syurga @faezahelai Aamiin.. “

” Tak boleh tahan .. Fly like Sasuke.. “

” Be ware!!! Narut0 shippuden mengamok bisa menggoncangkan negara malaysia !?!.. “

” Hahaha. Love ur caption. May Allah bless ur marriage. Till jannah both of you!.. “

Alahai kalau Faezah Elai bagi puncchline memang tak pernah tak lawak. Dah bertambah cantik makin berseri-seri pasangan sejoli ini. Insha Allah berkekalan hingga ke syurga. Kami di Berita Kopak mendoakan moga Faezah Elai dan pasangan sentiasa dilindungi dari pandangan dan iri hati manusia. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Faezah Elai by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..