” Haw4u betul lah bini aku ni.. ” – Pak Azad

Video Pak Azad Kena Pr4nk Dengan Isterinya, Eira Syazira Buat Ramai Terhibur. Ad0iii… Penat P0sing Tu Tapi Hasilnya Memang Terkena Nampaknya. Sabarlah Pak Azad !!

Siapa tidak kenal dengan pasangan sehati sejiwa dan serasi iaitu Azad Jazmin dan isterinya, Eira Syazira. Pasangan ini sering berkongsi video-video kelakar di laman Instagram masing-masing. Kebanyakan video mereka pasti menarik perhatian ramai.

Pasangan ini turut mempunyai channel You Tube sendiri dengan nama Keluarga Pak Azad yang turut mempunyai ramai subsriber. Telatah pasangan suami isteri ini sering mencuit hati penonton yang menonton video-video yang dikongsikan.

Azad dan Eira juga gemar menyakat antara satu sama lain. Sebelum ini Eira pernah menyak4t suaminya itu kononnya ingin mengambil foto ketika berhari raya namun sebenarnya beliau merakam video. Akhirnya kant0i gelagat Pak Azad cuba mengajar anak-anaknya senyum ketika bergambar.

Menerusi akaun Instagram kali ini pula, Eira menyak4t lagi sekali suaminya ini. Menggunakan teknik yang sama kononnya hendak mengambil gambar, namun sebenarnya Eira merakam video. Penat Pak Azad posing sakan dan ikutkan sahaja kehendak isteri tetapi hasilnya membuatkan ramai ketawa.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen tidak mampu menahan ketawa. Antara komen-komen mereka :

” Haha  Terbaik laa Syazira .. “

” Hahahahahahahahah ad0iiiii sak1t perut gelak.. “

” Ko punya poyooo kari mcm laki aqu pak jattt…  jap2 nk tahan peroottt.. Allahhh… “

” Hahhahaahahahahaq… kelakaq.. “

” Kene bul1 abg Long Nibong tebel.. Hahahaha cute.. “

” Tengok khalid jamlus live ingat kan pak azad bila tengok pak azad ingat kan khalid jamlus.. kompius laa.. “

Ad0ii, kelakar. Sabarlah Pak Azad kerana dapat si isteri yang suka menyak4t. Semoga hubungan Azad dan Eira Syazira kekal hingga ke akhir hayat dan sehingga ke jannah. Semoga hubungan anda berdua dirahmati Allah SWT dan bahagia bersama anak-anak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pak Azad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..