” Happy 5 months Amir.. ” – Mira Filzah

Gambar-Gambar Terbaru Anak Mira Filzah, Wan Khair Amir Yang Kini Sudah Berusia 5  Bulan. Alahai Makin Chubby Lah Amir, Betis Tu Nampak Seketul Betul !!

Wajah anak sulung pelakon Mira Filzah dan Wan Emir Astar bernama Wan Khair Amir dided4hkan kepada umum ketika berlangsungnya majlis aqiqahnya baru-baru ini. Bertemakan h0t air balloon, majlis aqiqah itu berlangsung dengan meriah sekali.

Jika sebelum ini, wajah comel Amir yang memakai baju melayu menjadi perhatian dan mendapat banyak pujian daripada peminat. Berbulan-bulan peminat menantikan untuk Mira mended4hkan wajah putera sulungnya ini.

Meninjau Instastory Mira Filzah, telah dimuatnaik beberapa keping gambar terbaru Mira bersama Amir. Mereka yang menghadiri majlis hari jadi anak kepada kawan Mira bernama Izz. Comel sungguh Amir, memang c0py and paste muka Mira.

Dengan tertulis di paparan gambar itu ‘ Happy 5 months Amir ‘, hampir setengah tahun sudah usia si kecil ini. Terasa cepat masa berlalu, Amir membesar dengan sihat dan semakin chubby. Lihat sahaja betis dan jari jemari tu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Antara perkongsian lain di IGs Mira :

Alahai semakin besar, semakin terserlah wajah comel Amir ini. Tentu apabila dewasa nanti akan menjadi anak muda yang kacak dan segak seperti papanya. Kecil-kecil sudah pandai bergambar, nanti bolehlah join mama photosho0t Amir ye.

Semoga Wan Khair Amir menjadi insan yang berjasa kepada agama, bangsa dan negara, menjadi anak yang soleh serta insan yang sentiasa berbuat baik kepada semua orang. Take care dan stay safe selalu walau di mana berada Amir.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah, IG Wan Khair Amir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..