” Handsome boy, jarang muncul Baasit ni. Dah besar dia.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Kedua Sari Yanti, Baasit Al-Haq Yang Ke 11 Tahun. Wah Dah Besar Lah Baasit, Makin Handsome. C0py Paste Mama Sangat !!

Sebagaimana yang wargamaya ketahui, Sari Yanti mempunyai 2 orang anak lelaki hasil perkahwinan terdahulunya. Barr Al-Aliy dan Baasit Al-Haq membesar menjadi anak yang baik dan penyayang terhadap keluarga.

Meninjau akaun Instagram Sari Yanti, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan sambutan ulangtahun kelahiran Baasit. Menyambutnya di rumah sahaja, Baasit kini telah pun 11 tahun usianya.

Jika Barr berwajah manis dan ada yang kata sekilas pandang seperti rupa Jep, Baasit pula banyak mirip kepada wajah Sari. Berkulit cerah, Baasit mendapat banyak pujian daripada warganet kerana rupa parasnya yang handsome itu.

Di ruangan kapsyen pula, Sari menitipkan ucapan selamat hari lahir buat Baasit. Harapan Sari agar Baasit menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akh1rat. Harmoni dan sejuk mata memandang keluarga kecil Sari dan Jep ini. Semuanya comel-comel belaka.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehinggga kini, perkongsian oleh Sari ini telahpun meraih hampir 26 ribu tanda suka daripada warganet. Ucapan selamat hari lahir juga diberikan buat Baasit dan antara komen :

” Handsomenya la Baasit.. macam mamanya. Sukanya tengok family ni, dah lama dah adore sangat.. “

” Happy birthday ensem Baasit. Semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat.. “

” Happy bfdy untuk anak kk sari… Semoga menjadi anak soleh dunia akh1rat Amin… mamanya mcm anak Dar4 walaupun dah ramai anak… Cantik.. “

” Dah besar dia, handsome Baasit ni. Copy paste mama dia. Teringat lak dulu ada yang bagi surat cinta pada Baasit tu hehe.. “

” Happy birthday Baasit. semoga sentiasa di bawah rahmat Allah.. ensem depa.. muka sebijik mamanya.. “

” Happy 11th birthday handsome boy, Baasit mudah²an perjalanan hidup Baasit dipayungi rahmat dan kasih sayang Allah berjaya dunia akhirat kesihatan yg baik.. “

” Handsome boy, jarang muncul Baasit ni. macam muka Sari sangat. Best tengok family sari dan jep ni.. “

” Baasit, happy birthday handsome boy. Hero mama yang tampan ni, semoga jadi anak yang soleh Baasit.. “

11 tahun sudah umur Baasit, sedikit masa sahaja lagi bakal melangkah ke alam remaja. Dengan raut wajahnya itu, pasti ramai peminat nanti, hehe. Selamat hari lahir Baasit daripada kami di Berita Kopak dan semoga Baasit berjaya selalu dalam hidup.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..