” Halah-halah, nampak dua-dua memang solehah.. ” – Netizen

Gambar Anak – Anak Aeril Zafrel Dan Wawa Zainal, Hayla Dan Ayya Bertelekung Cur1 Perhatian Ramai. SubhanAllah, Cantik Sungguh !!

Bergelar selebriti sudah pasti kehidupan peribadi menjadi perhatian ramai. Begitu juga bagi pelakon Aeril Zafel dan isterinya Wawa Zainal. Aeril dan Wawa juga antara selebriti yang merupakan usahawan yang berjaya menghasilkan keluaran produk dengan penjenamaan sendiri dan kini sudah pun berjelar jutawan.

Kejayaaan mereka dalam dunia perniagaan turut menjadi inspirasi ramai. Bukan sahaja pasangan sama cantik, sama padan, bahkan Aeril dan Wawa sering kelihatan bahagia dengan kehidupan mereka kini, lebih-lebih lagi pasangan ini mempunyai tiga orang cahaya mata iaitu Attar, Hayla dan Ayya.

Jangan tak sangka, selain Aeril dan Wawa, anak-anak mereka juga turut mempunyai peminat mereka yang tersendiri. Seperti anak ketiga mereka, Ayya, sejak dilahirkan Ayya terkenal di laman media sosial dan sering mencur1 tumpuan warga netizen akan kecomelan yang dimiliki oleh si kecil itu.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram thekarip0p telah berkongsi gambar anak-anak perempuan Aeril dan Wawa iaitu Hayla dan Ayya. Gambar tersebut memaparkan Hayla dan adiknya Ayya memakai telekung dan kelihatan sangat comel. Kedua-dua mereka ini memiliki mata yang cantik dipandang.

Iktui perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Perkongsian gambar Hayla dan Ayya tersebut turut mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comelnya anak-anak dara Aeril dan Wawa ni, ger4m tengok.. “

” Halah-halah, nampak dua-dua memang solehah betul ni, so cute !!  “

” Cantik betul kurnian Allah, memang ciptaannya sangat sempurna.. “

” Wah comel betul, Ayya napa comel sangat nih.. “

” Kecil-kecil dah comel, besar nanti mesti cantik, ramai peminat ni.. “

” Comel si kecil tu pakai telekung, mata bulat ! ger4m macam nk pic1t-pic1t.. “

Alahai memang dua-dua comel sangat. Makin besar, makin terserlah kecantikan masing-masing. Betul lah, tengok kedua ibu bapa mereka pun memang kacak dan cantik, maka tak hairanlah mereka memiliki anak-anak yang sangat comel. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga anak-anak Aeril dan Wawa ini membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG thekarip0p, Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..