” Happy birthday, lawa anak abang. Dulu comel je masa kecil.. ” – Netizen

Zulkifli Ismail Kongsi Ucapan Selamat Ulangtahun Buat Anak Perempuannya Namun Wajah Ayu Puterinya Itu Menarik Perhatian Ramai. Wah Ayu Dan Sopan Betul Anak Zulkifli Ni. Cantik Dan Manis Seperti Bapanya !! 

Zulkifli Ismail adalah pelakon senior yang sudah lama berkecimpung dalam dunia lakonan. Jika anda adalah pengikut setia drama bersiri kepolisian Gerak Khas, wajahnya bukan asing lagi dalam drama itu. Popular dengan watak ASP Razlan, kerjaya lakonan Zulkifli berjalan dengan baik.

Sepuluh tahun tahun terlib4t dengan produksi Gerak Khas, lakonannya juga dapat ditonton dalam filem Gerak Khas The M0vie. Kebanyakan watak yang dilakonkan olehnya adalah watak suami yang baik dan watak golongan korporat. Setelah itu, banyak drama tempatan lain yang dijayakan Zulkifli antaranya 7 Hari Mencintaiku dan Maaf Tak Indah.

Tidak hanya tertumpu kepada drama televisyen, Zulkifli juga melebarkan bakatnya ke layar lebar dan teater.Beberapa tahun lalu, penampilan Zulkifli dipuji peminat kerana berjaya menurunkan berat badannya tanpa mengambil apa-apa ubatan. Zulkifli menggunakan kaedah mengelak daripada makan nasi selama 44 hari.

Menerusi akaun Instagram, Zulkifli telah dikongsikan sekeping gambarnya bersama anak perempuannya bernama Zulfati Izazi. Mengucapkan ucapan selamat ulangtahun kelahiran buat puterinya ini, wajah ayu Zulfati ini mencur1 perhatian netizen. Dah besar panjang, sopan pulak tu penampilannya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah anak Zulkifli ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Selamat Hari Lahir… masa kecik2 dulu ada berlakon kan… yg rambut kerinting comel tu.. “

” Happy birthday, lawa anak abg.. dulu comel je masa kecil … bertuah sebab anak dah besar besar.. selamat hari lahir semoga di permudahkan urusan dunia akhir4t.. “

” Sanah helwah puteri manis.. semoga sentiasa dlm rahmat Allah.. “

” Hepi birthday comel anak abang Zulkifli.. “

” Happy birthday, semoga Allah merahmati dan permudahkan segala urusan dan diberi kesihatan yang baik juga kebahagiaan dunia akhir4t.. “

Manis je anak Zulkifli ini, nampak iras dengan wajah Zulkifli sendiri. Anak dara dah besar, ayahnya masih nampak bertenaga dan bersemangat seperti orang muda lagi. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Zulfati. Semoga segala impian dan cita-cita dimakbulkan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zilkifli Ismail, Zulfati Izazi Zulkifli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..