” Hah suap suap, yang pedasnya aku. Ingat dekat rumah takde orang monitoring ke.. ” – Jep Sepahtu

Video Babak Siti Elizad Ingin Menyuap Jep Sepahtu Makan Keropok Di Sepahtu Reunion Live Tour Terengganu Buat Penonton Terhibur. Ad0i Mengelak Sampai Nak Bersilat Dah Tu Jep. Bubur Bercili Hari Tu Masih Terasa Pedasnya Yer, Hehe !!

Sepahtu Reunion Live Tour meneruskan lagi jelajahnya dan minggu ini team Sepahtu berada di negeri Terengganu Darul Iman. Berlangsung di stadium tertutup Gong Badak, seramai 6000 orang penonton memenuhi segenap stadium.

Seperti biasa, pasti akan ada artis jemputan untuk bersama-sama dalam sketsa Sepahtu. Minggu ini Siti Elizad dipilih memegang watak Lina. Meninjau akaun Instagram Zon Lawak dan Sinar FM, telah dikongsikan satu video yang memaparkan babak antara Siti Elizad dan Jep Sepahtu.

Kali ini ter0k Jep disakat oleh penonton dan Siti Elizad di atas pentas. Masih pan4s dengan adegan disuap bubur oleh Erra Fazira pada minggu pertama, Siti Elizad mengusik Jep dengan memujuk Jep untuk disuapkan keropok lekor pula.

Penonton juga sporting menjer1t ‘ suap, suap ‘ sambil Elizad mengejar Jep di pentas. Jep mengelak dengan berlari ke kiri dan kanan pentas. Kata Jep ‘ Hah suap suap, yang pedasnya aku. Ingat dekat rumah tak ada orang monitoring ke ‘. Terbahak semua penonton mendengar ayat Jep itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun merekodkan lebih 12 ribu tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen :

” Hahaahaha hasil makan bubur cili hari tu ke ni jep. Oo dgn erra kemain dia offer diri .. dgn elizad tak mau pulak.. pandai memilih Tapan ni.. “

” Dah kena suap bubur bercili dgn sari.. yg ni kena berjaga jaga awal hahahahaah. Tahu tak0t Jep haha.. “

” Pedas dengan bubur bercili ke tu Jep haha. Member dah trauma dengan bubur pedas haha. Mantap Elizad kenakan Jep.. “

” Hari tu berani sangat main suap bagaikan haha, yang ni memang lawak. Jep nak bersilat ke apa tu haha. Abis kaki tangan semua bergerak ni hahah.. “

” Ni mesti Ejad balas dend4m sebab tak dapat tumpang haha. Jep tak0t kena bubur cili api lagi ke haha.. “

” Kalau dia makan gak stanby je la kopok cili padi dekat rumah nanti haha. Cari nah4s hahah.. “

” Gelak sak1t perut, tak tahan tersembur jugak ketawa. tahu tak0t eh Jep, dah macam otromen nk fire dah tangan tu haha.. “

Lawak betul lah tengok Jep mengelak daripada Elizad tu, baru tahu erti tak0t yer Jep. Biarlah bubur bercili api sekali itu sahaja, pedasnya terasa berminggu-minggu, hehe. Apa-apa pun, dalam lucu ada pengajaran yang dibawakan dan semoga menjadi pedoman untuk semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zon Lawak, IG Sinar FM

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..