” Gaya mummy sangat. Sebijik macam tengah timang baby, ger4m betul.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Memey Suhaiza, Mikayla Delisha Hakim Bermain Dengan Seekor Hamster Peliharaannya. Wah Beraninya Kayla, Siap Timang-Timang Dan C1um Berkali-Kali Hamster Tu. Non Stop Mulut Kayla Berceloteh, Comel Sangat !!

Keluarga Memey Suhaiza dan Norman Hakim antara yang seringkali menjadi perhatian peminat. Pasangan ini bahagia dengan kehidupan mereka dan dikurniakan 3 orang cahayamata iaitu 2 orang lelaki dan 1 orang perempuan.

Meninjau akaun Instagram Mikayla Delisha Hakim dan Memey Suhaiza, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Mikayla bersama seekor hamster peliharaannya. Bukan semua orang berani memegang binatang ini dan ramai yang gel1.

Mikayla yang ger4m dengan hamster tersebut menimang-nimang hamster tersebut. Wah bukan setakat ditimang-timang seperti baby, malah Mikayla juga berani menc1um binatang tersebut. Mulut tu yang tak menahan, non stop bercakap membuatkan Memey sendiri tergelak.

Comel betul suara Mikayla bercakap-cakap dengan hamsternya. Siap tanya anak siapa lagi, muka dengan cara Mikayla menc1um hamster tu menunjukkan perasaannya yang ger4m dan sayang akan haiwan perliharaannya itu.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, hampir 1500 likes telahpun dicatatkan untuk posting ini. Rata-ratanya ger4m mendengar celoteh Mikayla. Antara komen-komen peminat :

” Comel sangat macam layan baby baby je Kayla. Syytt nak adik tak haha. Ger4m tengok tak pernah tak comel.. “

” Auntie pun ger4m dengan mulut becok kayla tu. Petah betul duk pok pet pok pet tak hent1.. “

” Bijaknya pandai cakap cakap, petah sangat. pandai betul layan baby bocil tu. Haha kita ge4m dekat gelak mummy dia tu.. “

” Gaya mummy sangat, ger4mnya saya tengok awak ni Mikayla. Kita lak yang gel1 tengok Mikayla pegang hamster macam tu je.. “

” Haha sebijik macam tengah timang baby, ger4m betul. budak cerdik mulut dia bercakap macam orang besar.. “

” Comelnya Kayla bercakap, comel macam mummy dia. Acik pun terhibur dengar celoteh Kayla, ger4m sangat tu dengan Bocil.. “

” Petahnya dia bercakap, pandai sangat. Ger4m je anak siapa ni, ishh Kayla ni kan kan, bocil tu jawab anak mummy haha.. “

” Eeii beraninya Mikayla pegang. dia timang baby macam mana mummy timang baby. g1g1t kang mulut dia tu.. “

Budak yang cerdik dan penuh dengan kasih sayang sama seperti mummy dan daddynya juga. Semoga Mikayla menjadi anak yang solehah, membesar menjadi seorang yang bijaksana dan berjasa kepada kedua orang tua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mikayla Delisha Hakim, IG Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..