” From cute to handsome. Kecik-kecik rambut dah stylo.. “

Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Kongsi Video Anak Kembarnya, Adam Dan Noah Sebelum Dan Selepas Gunting Rambut Jadi Perhatian Netizen. W0ww !! Memang Handsome..

Siapa tidak kenal akan Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor yang sangat kacak ini, merupakan angkasawan pertama Malaysia. Beliau mempunyai anak kembar lelaki yang sering menjadi perhatian netizen di laman media sosial. Noah dan Adam yang kini berusia 3 tahun turut berkongsi tarikh lahir sama dengan Dr. Sheikh Muszaphar.

Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2010 bersama pilihan hatinya iaitu, Dr. Halina Mohd Yunos yang merupakan seorang pakar anestesia di Hospital Selayang. Pasangan ini dikurniakan 4 orang cahaya mata iaitu, Sophea Isabella, 9, Sophea Natasha, 7, dan kembar lelaki Sheikh Noah dan Sheikh Adam, 3 tahun.

Gelagat anak kembar Dr.Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina ini sering menjadi perhatian kerana video gelagat mereka sering di muat naik di media sosial oleh ayah mereka. Dr. Sheikh Muszaphar sering berkongsi tips penjagaan anak turut mendapat pujian ramai dan kerajinan beliau dalam menjaga anak-anaknya juga turut menjadi contoh yang baik.

Menerusi instagram, Dr. Sheikh Muszaphar telah berkongsi video beliau bersama anak kembarnya, Noah dan Adam. Noah dan Adam di bawa oleh bapa mereka ke kedai salon rambut untuk menggunting rambut pasangan kembar ini. Video tersebut telah menjadi perhatian netizen kerana pasangan kembar ini kelihatan sangat handsome setelah selesai menggunting rambut.

Ikuti perkongsian Dr.Sheikh Muszaphar di bawah :

” Video – HairCut for the Boys.. Preparing for the New Year. Need to look good … Adam & Noah.. Haha.. Wishing all my Social Media friends a Happy New Year. May 2020 be a great year for Everyone .. Salam Everyone .. Love As Always … “

” PS – Feeling truly excited … Alhamdulillah.. “

Rata-rata netizen begitu teruja melihat pasangan kembar ini setelah selesai gunting rambut. Antara komen-komen tersebut :

” After haircut… both adam n noah totally jd handsome.. “

” Masyallah. So cute this twin.. “

” Alooo handsome dua2nya.. “

” Handsome nya adam & noah!.. “

” From cute to handsome.. nice haircut adam and noah.. “

” Haha… kecik kecik rambut dah stylo… ada potensi la ganti @drsheikhmuszaphar jadi model.. “

Woww dari comel ke kacak. Betul-betul handsome Noah dan Adam. Memang mewarisi kekacakan Dr Sheikh Muszaphar. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Dr. Sheikh Muszaphar serta keluarga sentiasa bahagia dan sentiasa di murahkan rezeki. Amin.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..