” Bibir nampak pelik.. “

Dituduh Netizen Membuat Bibir, Ini Respon Eina Azman Yang Tidak Disangka. Haa, Kan Dah Malu Sendiri !!

Ainur Syakina Azman ialah nama sebenar Datin Eina Azman yang merupakan isteri kepada Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah. Eina merupakan seorang model dan pelakon sebelum beliau berkahwin. Eina dan Kaiser mendirikan rumahtangga pada 31 Ogos 2014.

Perkahwinan mereka ini dikurniakan sepasang kembar yang comel bernama Karl Kareef dan Arianna Aubrey. Walaupun bergelar datin, Eina lebih suka menguruskan sendiri segala keperluan suami termasuk makanan, minuman dan pakaian dengan sebaik-baiknya.

Eina sering memuat naik detik indah bersama suami dan anak-anak di dalam akaun media sosialnya. Beliau juga turut memuat naik resepi dan video masakannnya kerana memasak merupakan hobinya. Video masakannya sering membuat netizen terliur.

Menerusi entri terbaru akaun Instagram, Eina berkongsi videonya dengan ucapan ‘ Happy Friday Everyone.. ‘. Video yang berdurasi beberapa saat ini sehingga kini mendapat ‘likes’ melebihi 20 ribu orang dan ratusan komen daripada netizen. Seperti biasa, penampilan Eina semestinya cantik.

Tonton video di bawah :

” Happy friday.. “

Rata-rata netizen memuji kecantikan Eina namun ramai yang menegur bibir Eina yang agak berubah. Antara komen-komen mereka :

” Makin cantek.. mcm anak patung..”

” Tak pernah tak cantik.. “

” Happy friday datin eina… Cantiknya eina ni.. “

” Always cantik my idol datinΒ @eina_azman.. “

” Cantik sgt2 datin lembut keibuan sgt, tahniah jadi isteri dan ibu terbaik, cikgupun cur12 tengok resepi datin tau.. “

” Beautiful lady with a beautiful heart… “

” Bibir datin nampak lain.. “

” Bibir nampak pel1k.. “

” Datin buat gigi ke? nampak lain.. “

” Kenapa bibir tu mcm badut.. “

Oleh kerana ramai yang menegur bibirnya, ini respon daripada Eina sendiri :

Tahniah kerana tidak mudah melatah dengan tuduhan melulu netizen. Bagus Eina tidak cuc0k sana sini untuk kelihatan cantik kerana Eina sememangnya sudah cantik secara semulajadi. Diharap Eina terus dengan sebegini tanpa membuat apa-apa perubahan pada wajah.

Kadang-kadang membuat perubahan pada wajah boleh mer0sakkan lagi rupa paras kita. Apa-apa Eina sudah sememangnya cantik !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eina Azman by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..