” Finally Alisa si Tada sebut juga wow. Best bunyi wow dia.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Akhirnya Menyebut Perkataan Wow Mencuit Hati Ramai. Amboi Ger4m Sangat Tengok Cekodok Mommy Sampai Keluar Perkataan Keram4t Tu. Comel Sangat Alisa !! 

Gelagat anak perempuan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen sering menjadi tumpuan peminat. Memiliki wajah yang putih dan mata yang bulat, wajah Alisa mirip dengan abangnya Yusuf Iskandar. Setiap hari, pasti ada perkongsian tentang Alisa dan Yusuf di Instagram Hanis.

Seperti anak selebriti lain, Alisa juga turut dibuatkan satu akaun Instagram khas. Sehingga kini akaun Instagram Alisa sudahpun merekodkan seramai 1 juta orang pengikut. Bukan biasa-biasa si kecil ini setaraf dengan anak-anak selebriti popular lain.

Alisa yang sudahpun berusia 1 tahun banyak akal dan telatah yang mencuit hati. Sudah beberapa kali dikongsikan gelagatnya yang tidak mahu menyebut perkataan wow walaupun berkali-kali disuruh Hanis. Apa yang keluar daripada mulut Alisa hanya ‘tadaa’ hingga Hanis mengelarkannya dengan panggilan si tada. Hehe nama manja yang cute.

Alisa yang teruja melihat cekodok buatan Hanis yang cantik dan bulat-bulat itu akhirnya menyebut perkataan wow. Gembira betul gaya Alisa dengan jari yang bambam itu menunjuk-nunjuk juadah petang itu. Siap tanya what’s that lagi pada mommy. Bijak sungguh !

Jom tonton video di bawah :

Sebutan wow Alisa ini menggembirakan ramai peminat yang sudah lama ternanti-nanti. Antara komen-komen mereka :

” Akhirnya Alisa cakap wow.. Best bunyi wow dia !.. “

” Baru bleh dgr dia cakap wowww. Kiut sangat suaranya.. “

” Finallyyyyy ya alisaaa. Wow pun akhirnyaaaa.. “

” Finally ! Keluar jugak WOW dri mulut alisa.. “

” Finally Alisa si tada sebut juga wow. Best bunyi wow dia.. ”

” Finally si tada say wow. Comelnya Alisa ger4m.. “

” Finally…. keluar juga wow ya Alisa syg.. “

” At last nak cakap wow eeeeee budakkk niiii.. “

” Wooww.. waatss that ?? Hahaha.. tengok cekodok punya excited.. “

” Akhirnya dpt dengar dia punya wow. Comel sangat.. “

Wah akhirnya setelah berkali-kali mengus1k mommy dengan perkataan tada, keluar juga wow Alisa. Mahal betul perkataan wow ni. Cute je dengar Alisa sebut. Apa pun, semoga Alisa ceria selalu dan membesar menjadi anak yang bijak dan solehah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..