” Eh ingat Dato’ Siti, pandang dua kali Siti Sairah.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Siti Nursairah Selepas Disolek Oleh Jurusolek Terkenal, Epie Temerloh Raih Perhatian Ramai. Ingatkan Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Ada Juga Yang Kata Seiras Fazura Dan Kris Dayanti. Cantik Sangat !!

Siti Nursairah Taruddin merupakan adik kepada penyanyi nombor satu negara iaitu Dato’ Seri Siti Nurhaliza. Seperti kakaknya juga, Sairah juga mempunyai bakat menyanyi dan banyak menerima undangan menyanyi juga.

Meninjau ke akaun Instagram, terdapat gambar dan juga video Sairah dengan wajahnya yang disolek cantik. Perkongsian ini telah meraih perhatian ramai kerana wajah Sairah nampak berbeza daripada selalu.

Ramai yang menyangkakan pada awalnya itu merupakan Dato’ Seri Siti dan ada juga menyatakan wajah Sairah nampak cantik seiras Fazura dan Kris Dayanti. Wah, memang nampak sangat cantik dan berbeza sangat.

Untuk pengetahuan, wajah Sairah ini disolek oleh jurusolek terkenal iaitu Epie Temerloh. Epie banyak menyolek wajah-wajah artis popular di Malaysia dan hasilnya tidak pernah mengecew4kan dan nampak cantik luar biasa.

Jom tonton video di bawah :

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji hasil solekan wajah Sairah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Lawanya.. ruper fazura lah.. cantiknya erah.. Nombor syatuuuuu.. Cantiknya epie make up suka sangat tengok.. “

” Macam fazura.. cantik.. bakpe lain.. Ehhhh igt ctdk ….pandang dua kali siti sairah.. cantiknya.. yang ni paling sweet.. “

” Macam dato ct… macam fazura. Cuba epi make-up fazura… mesti terbaik.. Cantik and look so fresh.. 

” Campuran muka CT dan Kris Dayanti.. terus nampak tokti.. Semakin meningkat usia ni makin cantik pulak dia.. “

” Cantik.. sama plak dengan muka ct.. ingatkan dato ct tadi, lawa sangat sangat. love sangat yang macam ni.. “

” Lawanyeeee.. Cantik mcm fazura lah.. nampak lain cantik.. Sentuhan epie_temerloh paling cantik…paling suka….. love sangat.. “

” Cantiknya.. erah Mata bundar besar terserlah dgn sentuhan epie. Good job epie.. loveeee sangat sangat.. sebiji TokTi.. “

Sairah sememangnya memiliki wajah seiras dengan kakaknya, Dato’ Seri Siti. Jadi apabila disolek sememangnya menampakkan wajahnya seperti kembar Dato’ Seri Siti. Kalau sudah namanya adik beradik sememangnya memiliki wajah seiras. Tak gitu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Epie Temerloh, Siti Nursairah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..