” Eee comelnya Ayden dengan slang Sabahnya.. ” – Netizen

Video Gelagat Ayden Adrean Melihat Baby K1cks Dan Bercakap Dengan Baby Dalam Kandungan Bella Astillah. Amboi Slang Sabah Dia Pekat Betul, Comel Je Ayden Suruh Adik Cakap !!Ā 

Nama Bella Astillah dan pasangannya Aliff Aziz sudah dikenali ramai. Bella kini juga semakin sar4t hamil anak kedua mereka. Pernah memberitahu ketika live bersama Aliff beberapa bulan lalu bahawa dia dijangka bersalin pada Julai, Bella tetap nampak berseri dan ceria bersama anaknya Ayden Adrean.

Ayden yang dilihat persis wajah mummy nya ini sangat comel dan menjadi antara anak selebriti yang popular di kalangan peminat. Suaranya yang serak-serak basah dan senyuman manisnya pasti buat sesiapa sahaja melihatnya tertawan apatah lagi dengan mim1k mukanya yang nak4l.

Ayden menjadi peneman setia Bella dan sering bersama Bella dan menemani mummynya ini ke mana sahaja. Melihat perut Bella yang semakin membesar, si comel ini memerhatikan adiknya yang sering menend4ng perut mummynya ini dan Ayden lantas berbual dengan adiknya ini.

Menerusi akaun Instagram Ayden Adrean, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Ayden sedang melihat adik dalam perut mummynya itu membuat baby k1cks. Ayden yang bercakap dalam slang Sabah ini kedengaran comel sekali bila bertanya adik buat apa dan menyuruh adiknya ini menjawab. Alahai kiutnya !

Gelagat Ayden ini menarik perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Pandai Ayden. So cute ayden.. “

” Wah, abang ayden tak sabar tunggu adikk nyee.. “

” comel abg Ayden.. pintar.. “

” Alala cutenya tanya adik buat apa.. “

” Adek nak bermain dengan abang ayden.. “

” Cute suruh adik dia ckp.. “

” Shomel lah ayden. Good boy. Good abang.. “

” abg ayden dah tak sabar ya.. “

” Comelnye ayden. dia ckp mcm orng sabah la… so cute.. “

” Halah-halah.. comeynya ayden ni.. adik tak blh nk cakp la.. dia nk tunjuk yg dia aktif.. “

” Adik tak boleh cakap lgi la abg ayden.. “

” Eee comelnya Ayden dengan slang Sabahnya.. “

Alahai pandainya Abang Ayden berinteraksi dengan baby dalam perut mummy. Siap suruh adik jawab tu lucu betul. Sudah semakin hampir due date, makin tak sabar Ayden nak jumpa baby. Apa pun, semoga Ayden sentiasa dilindungi Allah dan gembira di samping keluarga tersayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayden Adrean, IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..