” Dia t1ru cara aku cakap tepon, ni dah menggugat career aku.. ” – Sharnaaz Ahmad

Video Anak Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden Mengajuk Gaya Babanya Bercakap Di Telefon Buat Warganet Terhibur. Amb0i Jebat, Ayat Pun Serupa Macam Baba. Lawak Lah Jebat Ni, Anak Baba Sungguh Lah !!

Keletah anak kepada pelakon Sharnaaz Ahmad iaitu Jebat Jayden kerap kali mendapat perhatian daripada warganet. Jebat memang banyak mulut dan gemar bercakap. Bukan itu sahaja, Jebat juga suka menyanyi dan menari.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu video yang dikirimkan oleh mantan isteri, Noornabila. Pada waktu ini, Jebat mengikut mummynya ke Dubai dan video ini dirakam oleh Cek Cik.

Jebat yang sedang duduk santai di atas katil berlakon ala-ala sedang bercakap di talian dengan babanya. Penuh gaya betul Jebat dan ayat yang keluar dari mulut Jebat itu saling tak tump4h seperti cara Sharnaaz.

Kata Sharnaaz di kapsyennya, si Jebat men1ru gayanya bercakap di telefon. Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi baba. Pandai betul Jebat mengajuk gaya Baba ye. Panjang berjela pok pet Jebat, macam iye sahaja berbual dengan baba walhal handphone pun terbalik tu Jebat.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Sharnaaz ini telahpun mencatatkan lebih 22 ribu tanda suka sehingga kini. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Haha comel tetap cari baba. Kongsi video lagi baba, kami semua suka haha. Cerdik aihhh, phone pun terbalik tu Jebat haha.. “

” Muka mummy, perangai baba. Cukup lengkap pakej Jebat Jayden ni haha. Handsome dan comel Jebat ni.. “

” ‘Betul tak t1pu dia pergi sana’.. adoi la jebat.. cakap macam orang dewasa tu. Masal4hnya cakap panjang-panjang tu sampai hp terbalik tak perasan. jebat cuba caras job baba ni.. “

” Penang campur kelantan be like. direction tangan dia kasi sampai keluar hp nya gps location tu Jebat haha. so adorable and cuteness overload. Budak yg bijak dan cerdik.. “

” Bijak betul, anak butir baba ni. Adoi terbahak-bahak aku tengok kau ni Jebat oii hahaha. Hab1slah baba, Jebat lagi umm ni.. “

” Baba sangat ni haha, nasib baik dia tak cakap hello mat haha. Cute je Jebat dengan pelat-pelatnya tu.. “

” Habislah boleh jadi hero filem gemp4k ni haha. Akai panjang hang Jebat, memang pintar. Selamber je dia ajuk gaya baba tu.. “

Banyak akal betullah si Jebat Jayden ini sekarang. Jauh beribu batu pun, baba tetap dalam ingatan Jebat ni. Begini gayanya, ada chance lah Jebat ganti tempat baba apabila besar nanti. Hidung tu Jebat, jangan sedut kuat sangat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, IG Srikandi.79

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..