” B0dek tak dapat, better stop b0dek.. ” – Pak Azad

Video Mencuit Hati Radin Dan Nabil Ahmad Sedang Memb0dek Bos Mereka Untuk Mohon Cuti. Naik Pen1ng Bos Nak Melayan. Last Last Nabil Siap Lari Lepas Kena Sound, Haha !!

Bagi yang mengikuti Instagram radio Era pasti akan terhibur dengan telatah penyampai-penyampai radio tersebut. Lebih-lebih lagi gabungan antara Nabil Ahmad, Radin dan Pak Azad buat ramai yang berdek4h ketawa.

Satu video telah dimuanaik yang memaparkan Radin, Nabil, Pak Azad dan Angah sedang bersembang di luar konti radio. Namun apa yang mencuit hati adalah telatah Radin yang cuba memb0dek bos mereka untuk meminta cuti.

Pelbagai kata pujian diberikan oleh Radin seperti memuji kasut bos dan penampilannya. Kedengaran bos tersebut telah menyatakan yang pujian daripada Radin sebenarnya untuk minta cuti. Bukan itu sahaja Nabil juga mendapat temp1as selepas bos turut menyatakan Nabil seperti Radin.

Namun, Bos telah memuji Pak Azad kerana Pak Azad tidak lagi memb0dek kerana kata b0dek daripada Pak Azad tidak berkesan. Perkongsian tersebut telah menerima lebih 3 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Naik pen1ng majikan dapat pekerja semua macam ni, hehe. Tapi bos tetap sporting melayan saja perang4i Nabil, Radin dan Pak Azad. Paling kelakar apabila Bos s0und Nabil, terus Nabil buat-buat tak dengar, hehe.

Pec4h tembelang rupanya Pak Azad dah penat b0dek, terus ambil keputusan cuti tanpa minta kebenaran. Tak pernah tak kelakar tiga sekawan ni, ada sahaja video mereka menyak4t antara satu sama lain.

Silakan SHARE..

Sumber : IG era.je

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..