” Dia punya bebel last tu ‘ too much ‘ seketul keluar.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Ketika Diminta Untuk Pegang Beberapa Barang Yang Hendak Dibeli Buat Ramai Terhibur. Mula-Mula Nak, Lepas Tu Tak Nak Pulak. Siap Membebel Cakap ‘Too Much’, Lawak Lah Fahri. Hehe !!

Achbar Muhammad Fahri merupakan cahaya mata personaliti TV iaitu Dayah Bakar. Meninjau ke akaun Instagram, Dayah ada berkongsi sebuah video yang dirakamkan di sebuah pasaraya bersama Fahri.

Video ini telah membuatkan ramai terhibur apabila melihat gelagat Fahri apabila diminta oleh ibunya untuk memegang beberapa buah barang. Pada awalnya Fahri mengambil sahaja barang yang diberikan kepadanya.

Dayah seterusnya terus memilih barang yang hendak dibeli dan memberikan lagi kepada Fahri. Namun apabila sudah banyak di tangannya, Fahri mula menunjukkan tanda pr0tes dan tidak mahu lagi memegang barang-barang tersebut.

Di akhir video dapat didengari Fahri menyatakan ‘ too much ‘ kepada ibunya. Ad0i, ibu ni bul1 Fahri ye. Tak pasal ibu kena warning dengan Fahri kan. Perkongsian ini telah menerima lebih 35 ribu tanda suka daripada warganet.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Fahri dengan memberi emoji ketawa. Antara komen-komen yang diberikan :

” Tak sure betul ke tak tapi mcm dia mintak tolong baba dia, “baba, too muchhh” nak bagi tau kat baba, yg ibu dia too much kot .. “

” Hahahaha mule2 boyehhh… Kejap je taknakkkk.. mula sngup tlg last2 hahaha mama ni nak kena tau.. oh my cuteness overload.. “

” Tu Dayah kaki sakat anak, Ya Allah ger4mnya. Hahaha Plus suara jer1tan Fahri panggil kak Dayah ‘Mama or Baba’, I’m not sure and muka gelak / puas kak Dayah sakat Fahri.. “

” Hahaha.. ape mama ni.. saje bul1 fahri kan.. mama too much laaa .tak nak dah pegang coklat mama .. “

” Aah la dgr mcm dia ckp ‘mama too much’ hahahahhaha.. Ya Allah comel betul la seketul fahri nI.. nak kena bab4p ni.. “

” Kalau tgk video si fahri ni msty tak puas tgk sekali. Msty nk tgk ulang2 . Sb cute sgt hahahaha.. bul1 fahri lagi. Kami anak2 bongsu suka tengok.. “

” Apeniii Fahrii kenapaaa bijak sgt niii ger4mmm aaa  dia punya bebel last tu ‘too much’ seketoii keluar.. “

Dayah sememangnya gemar mengus1k anaknya dengan pelbagai ragam. Sesekali gelagat si kecil ini sememangnya boleh membuatkan ramai terhibur. Semoga Achbar Muhammad Fahri membesar menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bak4r

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..