” Dah macam buat konsert pula dia.. ” – Dato’ Seri Siti Nurhaliza

Video Siti Aafiyah Sedang Belajar Piano Sambil Menyanyi Buat Ramai Terhibur. Wah, Dah Nampak Bakat Untuk Jadi Pelapis Ibu Dialah, Part Menari Tu Sebijik Macam Ibu !!

Meninjau ke akaun Instagram Dato Seri Siti Nurhaliza, p0sting terbaru Dato Seri Siti telah membuatkan ramai terhibur dan meraih perhatian ramai. Dato Seri Siti telah memuatnaik video Siti Aafiyah sedang mengikuti kelas piano.

Kelas piano ini diadakan di rumah Dato Seri Siti dengan diajar oleh seorang guru bernama cikgu Illi. Cikgu Illi sedang bermain piano sambil Aafiyah pula menyanyikan lagu mengikut tempo dan bunyi piano tersebut.

Video yang pertama memaparkan Aafiyah menyanyikan lagu ABC dan video yang kedua pula memaparkan Aafiyah menyanyikan lagu Burung Kakak Tua. Apa yang menarik ialah gaya Aafiyah yang menyanyi dan menari nampak seperti ibunya.

Malah kapsyen yang ditulis oleh Dato Seri Siti di p0sting tersebut juga amat bersesuaian dengan gelagat Aafiyah. Aafiyah nampaknya sangat seronok dengan kelas piano yang diikutinya. Dah nampak macam kelas vokal pula kan Aafiyah.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang terhibur melihat gaya Aafiyah menyanyi dan menari. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Pelapis ibu ni.. Mini love tu ada je.  seronok lah Aafiyah.. Siti 2 bt konsert kerr tuu.. Comel Aafiyah.. Good job Aafiyah.. “

” Amboi, bakat semulajadi.. Pandainya dia… Hahaha.. afiyah kelas vokal ibu, sama mcm ibu prektis dulu tuh.. “

” Cute, mini love tak tinggal.. Jgn smpi ibu masuk…. tumb4ng semua.. Mewarisi ibu nak buat konsert di IB.. “

” Pengganti n pelapis ibunya nnti.. siti nurhaliza junior… Di sana ada lagu burung kakatua juga ya.. Bertuahnyaaa dia.. “

” Aafiyah cumil mcm mak iti kecik² dlu .. Kita rasa la .. Hahaha.. Aafiyah nak masuk kelas vocal.. Happy nye dia belajar.. Pandai sangat nyanyi ikut tempo..  “

” Berbakat mcm ibu dia la afiyah.. cuteness overl0ad.. next aafiyah konsert sama kakak amora juga ya.. Jadi penyanyi kayak ibu.. “

” Haha, the caption.. comel dan pandai sangat Aafiyah.. gaya tu sebijik macam ibu dia masa buat konsert dulu.. “

Wah, nampaknya Aafiyah dah boleh menjadi pelapis ibunya dalam bakat menyanyi. Siap gaya ‘ mini love ‘ lagi ye Aafiyah. Semoga Siti Aafiyah membesar menjadi anak yang baik serta berjaya apabila dewasa nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato Seri Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..