” Daddy, can you teach me wudhuk ? ” – Yusuf Iskandar

Hanis Zalikha Seb4k Bila Dengar Anaknya, Yusuf Iskandar Minta Hairul Azreen Ajar Cara Ambil Wudhuk. Alahai Yusuf Anak Soleh !!

Si cilik Yusuf Iskandar tak perlu diperkenalkan lagi kerana si cilik ini sangat terkenal di kalangan peminat tanah air. Yusuf merupakan anak sulung kepada pasangan popular Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Anak sulung daripada dua beradik ini juga sangat bijak dan petah bercakap.

Yusuf merupakan abang kepada Alisa Aisyah. Kedua adik beradik ini sangat comel dan pandai bergaya. Aksi dan kelatah comel mereka sering dikongsikan oleh kedua ibu bapa mereka melalui akaun instagram milik si cilik ini. Pelbagai rag4m dan keletah comel kedua mereka menarik minat penonton.

Perkongsian video Yusuf dan adiknya Alisa sentiasa ditunggu oleh para pengikut mereka di laman sosial. Si cilik Yusuf juga pernah menang anugerah Si Cilik MeleT0P suatu masa dahulu. Anak kepada pelakon lelaki popular ini juga sangat penyayang kepada adiknya.

Melalui perkongsian terbaru di akaun Instagram milik Yusuf, kita dapat melihat betapa bijaknya Yusuf yang menyuruh bapanya Hairul Azreen mengajar cara-cara mengambil wudhuk. Walaupun masih kecil Yusuf tetap mahu belajar cara-cara mengambil wudhuk.

Mari kita lihat gambar di bawah :

Melalui perkongsian ini, pelbagai komen telah diberikan. Antaranya ialah :

” Aloooo my big boy yang cerdik pandai ni, always be anak soleh mommy daddy kay.. “

” Good boy dia ni. Jadi anak yang soleh tau.. Yusuf da bigboy skrng, so cute.. ”

” Alolooo perasaan mummy mesti berbunga-bunga.. “

” Yusuf dah besarr dulu baby lagi, awhh im cr1ed.. “

” Alahaiiiii bijak dia. da makin besar dah.. Alhamdulillah. rahmat Allah buat yusuf.. ”

” Awh yusuf bigboy la, pls grow up well ok!..  Bakal pemimpin yg soleh. untungnya.. “

Gembiranya hati kedua ibubapa Yusuf kerana memiliki anak yang bijak dan soleh seperti Yusuf ni. Semoga Yusuf membesar dengan sihat dan sentiasa menjadi penyejuk hati kedua ibubapa. Semoga Yusuf menjadi abang yang sentiasa melindungi dan menyanyangi adiknya Alisa dan keluarga. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..