” Cute je dahi berkerut bile rasa broccoli tu.. “

Video Alisa Aisyah Makan Brokoli Mencuit Hati Netizen. Tak Sedap Pun Makan Juga. Alahai, Comelnya !!

Anak kepada pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen iaitu Alisa Aisyah sering mendapat perhatian di media sosial. Alisa Aisyah yang kini berusia 6 bulan mempunyai seramai 668 ribu orang pengikut di akaun Instagramnya. Wah, ramai sungguh peminat Alisa !

Ramai yang ‘cair’ melihat bulu mata Alisa yang lentik persis seperti anak patung yang comel. Alisa mempunyai seorang abang iaitu Yusuf Iskandar yang kini berusia 3 tahun. Kecomelan dua adik-beradik ini tidak perlu dipertika1kan. Ger4m melihatnya!!

Hanis dan Hairul selalu berkongsi aktiviti harian anak-anak mereka di media sosial. Kedua-dua anak mereka pasti mendapat ratusan ribu ‘viewers’ dan juga ‘likes’. Populariti dua adik – beradik ini sememangnya mengalahkan artis. Apa sahaja yang dikongsikan pasti mendapat perhatian ramai.

Menerusi akaun Instagram Alisa, Hanis memuatnaik videonya menyuap makanan kepada Alisa. Hanis memperkenalkan sayuran brokoli kepada anaknya. Alisa kelihatan teruja dan gembira untuk makan pada awalnya. Apabila Hanis menyuap makanan kepada Alisa terus muka Alisa berubah. Memang kelakar dan comel mimik muka Alisa.

Tonton video di bawah :

” Broccoli baby. Dah lepas fasa makanan tawar, lawas penghadaman, baru Mommy akan introduce sayuran. Dah tiga hari lepas dah makan mula makan broccoli. Stool pun hijau .. “

Rata-rata netizen terhibur melihat reaksi Alisa apabila merasa brokoli tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Her face expression is priceless .. “

” Haih i kenot lah she’s so cute so cantik .. “

” Memang tiap kali suap tu muka dia kena ker0t ke, eee comel nyaaaa.. “

” Hari nii Alisaa tak b4d mood kee.  ger4m pula tengok.. “

” Ooh Alisa, maknya sengaja kacau lama2.. “

” Cute je dahi berker0t bile rase brocoli tu.. “

” Cute sangat lah alisa ni .. “

” Perempuan dan makanan berpis4h tiada . X kira umur.. “

” Aalaaa makan pon comel la.. “

” Muka terp4ksa makan eventho rasa pel1k .. cutenyee lahai.. “

Ger4m sangat tengok Alisa ni. Tersangat lah comel. Suka melihat keluarga ini dan didikan yang diberikan oleh Hanis dan Hairul kepada anak-anak mereka. Semoga Alisa Aisyah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah di dunia dan di akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..