” Comelnya Tokti, sekali pandang macam Yaya Boboiboy versi dah besar.. ” – Netizen

Dato’ Seri Siti Nurhaliza Kongsi Gambar-Gambar Dirinya Bertukar Menjadi Anime Cur1 Perhatian Ramai. Wow Gempak Lah Tokti, Jadi Anime Pun Cantik !!

Dato’ Seri Siti Nurhaliza antara penyanyi mempunyai ramai peminat yang setia mengikuti perkembangannya. Ada sahaja gambar atau video terbaru Dato’ Seri Siti di media sosial pasti menarik perhatian warganet.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Dato’ Seri Siti telah memuatnaik beberapa gambarnya yang bertukar menjadi anime. Tulis Dato’ Siti yang dirinya sudah mula menyukai edit gambarnya bertukar pelbagai animasi.

Sekali lagi, posting oleh Dato’ Seri Siti tersebut telah menarik perhatian warganet. Ada yang menyatakan gambar anime Dato’ Seri Siti itu kelihatan seperti watak kartun Yaya dalam cerita Boboiboy versi dewasa yang cantik.

Selain itu ada juga, ada yang menyukai gambar anime Dato’ Seri Siti versi superwomen. Sehingga kini gambar-gambar anime yang dikongsikan Dato’ Seri Siti telah menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini .

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-ratanya memuji gambar anime Dato’ Seri Siti.  Antara komen-komen tersebut adalah :

” Dato patut jadi rafaela ja, mobile legend, haha. Comel semuaya gambar Dato ni. Terhibur baca apa yang Aafiyah cakap.. “

” Masya-Allah .. Cantik betul Anime niii. Memangg best sebenarnya buat gambar2 macam ni, hehee berangan pun tak s4lah lah, sebab cantik.. “

” Comelnya Tokti, sekali pandang macam Yaya Boboiboy dah besar versi cantik sangat ni. Haha rajin betul Tokti main buat gambar2 ni.. “

 ” Wowww cantik sangat lah. Ni kalau tokti jadi superwomen kat Malaysia mahu men4ngis anime tengok ni.. “

” Hahahahaha ado0i terkej0t den iagtkan siapa lah tadi, Mak Iti rupanya yer. Mesti Aafiyah yang ajar buat anime kan.. “

” Comel lah, dah macam muka Aafiyah lah pula tengok gambar-gambar tu. Dah nampak nanti Aafyah bila besar mesti cantik macam ibunya.. “

“Hahaha comel lah Dato. Nanti Dato dah boleh geng ngan Mechamato lah, bergabung kuasa, perhhhh hahaha.. “

Berangan pun tak sal4h Dato’ Seri Siti, memang cantik sangat gambar-gambar yang dikongsikan ini. Comel pula apa yang Aafiyah cakap dekat ibunya, ianya hanya pur4-pur4 sahaja. Apa-apa pun semoga Dato’ Seri Siti sentiasa bahagia dengan kehidupannya dan segala urusan sentiasa dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..