” Comelnya conversation Eshaal dan mummy.. ” – Netizen

Video Eshaal Berbual Dengan Ibunya, Stacy Anam Buat Ramai Terhibur. Part Tersasul Panggil Mummy Tu Alahai Comel Sangat !!

Eshaal merupakan permata hati pasangan penyanyi, Stacy Anam dan Akim Ahmad. Tahun ini genap usia Eshaal tiga tahun. Pasangan ini sering berkongsi telatah dan gelagat Eshaal di akaun Instagram milik mereka dan juga akaun Instagram anak-anak mereka.

Pasangan ini membuka akaun Instagram khas untuk anak mereka dengan nama Beyshal. Akaun tersebut digabungkan bersama anak angkat mereka yang bernama Bella De Luna Valentina yang berusia 8 tahun. Beyshal merupakan gabungan nama Bella dan Eshaal.

Eshaal juga merupakan salah seorang si cilik yang sering mendapat perhatian di media sosial. Kecomelan Eshaal yang mirip ibu dan bapanya membuat Eshaal agak popular di media sosial. Sehingga kini akaun Instagram Eshaal mempunyai 333 ribu orang pengikut.

Menerusi akaun Instagram, video Eshaal sedang berkomunikasi dengan ibunya telah dikongsikan. Stacy bertanya apakah panggilan Eshaal untuk mummy dan daddy. Jawapan yang diberikan oleh Eshaal comel jer. Alahai, cute sangat suara Eshaal !!

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Sekejap Ibu sekejap Mami❤️🥰

A post shared by Beyya&Eshaal (@beyshal) on

Rata-rata netizen ger4m melihat kecomelan Eshaal. Antara komen-komen mereka :

” Mini Akim bah ni copy paste muka daddy nya.. “

” Comelnya coversation Eshaal dan mummy.. “

” Hidung kembang kuncup sebiji mcm daddy.. “

” Comeynya.. Dh rupa akimla dia.. “

” Dulu kalau panggil ibu nang1s bha dia. haha comel jak ichal ni .. “

” Pndai cover muka trkejt dya trpggl mami.. “

Alahai, comel jer Eshaal panggil mummy tu ibu. Ger4m sungguh melihatnya. Pandai Eshaal dan petah sungguh berkata-kata. Semoga Eshaal membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akhirat. Jadi lah anak yang membanggakan ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..