” Comelnya Afwa, suka dia main air.. ” – Netizen

Video Muhammad Afwa Yang Begitu Teruj4 Mandi Laut Buat Ramai Terhibur. Amboi, Siap Lompat-Lompat Lagi Bila Kaki Jejak Air Laut. Sukanya Dia !!

Meninjau ke akaun Instagram Dato’ Seri Siti Nurhaliza, perkongsian terbaru yang dimuatnaik oleh Dato’ Seri Siti telah meraih perhatian ramai peminat. Dato’ Seri Siti memuatnaik sebuah video yang memaparkan gelagat dua anaknya mandi laut.

Muhammad Afwa dan Siti Aafiyah kini berada di Pulau Redang sedang menikmati percutian setelah sekian lama tidak pergi bercuti. Afwa dilihat begitu teruj4 melihat air laut dan pastinya ini pengalaman pertama buat Afwa.

Afwa tidak tak0t melihat air laut malah dia melompat-lompat dan tangannya pula menepuk-nepuk air laut. Wah, seronok betul melihat Afwa. Wajahnya pula sentiasa tersenyum dan manis seperti ibunya. Comel betul lah Afwa ni.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 90 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Aafiyah pula meny0rok di belakang ibunya ketika berada di dalam air. Eh, kakak Aafiyah tak0t laut ke. Adik pulak yang berani yer.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat gelagat Afwa bermain air. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comelnya Afwa, suka dia main air.. alahai, ger4mnya afwa.. adik beranilah, so cute.. aafiyah pula ny0rok kenapa tu.. “

” Kakak ni kena bawa ke area tidal wave baru dia enjoy. Kat sini air laut masin dan berpasir tu.. ala ala suka main air ye afwa.. “

” Bestnya adik dan kakak mandi laut kat pantai taaras tu.. ha,sampai berat dah tu lampin masuk air laut, comel afwa.. “

” Aafiyah tu ped1h mata kena air masin, tu yg gesek gesek mata kat tokti, apa pun comel dua dua.. comelnya afwa sayang.. “

” Nampak exc1ted sangat dah tu.. nanti jom tokti kita main kuda.. aafiyah tak0t ombak ke tu.. macam kat redang je ni.. “

” Enjoynya baby, kakak kenapa sorok. Afwa senyum muka tokti sangat.. adik berani main air lah.m yuhuu sukanya adik.. “

” Wah bestnya dapat mandi laut. Afwa muka ibu sangat. Kakak kenapa.. tak0t yer.. alahai, comel dua adik beradik ni.. “

Wah, baguslah Afwa ni. Tak tak0t air langsung. Relaks je Afwa tengok ombak datang. Selamat bercuti kami ucapkan kepada Dato’ Seri Siti sekeluarga. Pastinya masa yang diluangkan bersama keluarga ini amat bermakna.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Seri Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..