” Comel je Tokti meraj0k, mesti cu4k Dato’ K tengok, Haha.. ” – Netizen

Kongsi Tips Kehidupan, Video Dato’ Seri Siti Nurhaliza Bercerita Apa Yang Berlaku Ketika Merajuk Dengan Datuk Khalid. Part Yang Muncung 2 Inci Tu Tak Menahan, Hehe !!

Bermula 10 Oktober, biduanita Dato’ Seri Siti Nurhaliza berkongsikan 10-Tips hidup DS Siti selama 10 minit setiap hari selama 10 hari berturut-turut. Dalam satu perkongsian semalam bercerita tentang alam rumahtangga, banyak tips yang diberikan oleh DS Siti.

Meninjau akaun Instagram Berita Kopak, telah dikongsikan satu video yang memaparkan DS Siti bercerita tentang caranya ketika merajuk dengan suaminya, Dato’ K. Video ini diulangsiar daripada akaun Tik T0k kick_kapoor8989. Kata DS Siti, caranya DS Siti diam sahaja dan tidak bercakap dengan dato’ Khalid.

Apabila sudah lama melayari alam rumahtangga dan faham bagaimana si suami, diam itu lebih baik. Lain orang lain caranya. Ada orang lebih suka meluahkan dan ada juga yang jenis memendam rasa.

Comel sahaja dalam meraj0k pun jika dipanggil oleh Dato’ Khalid tetap DS Siti mendekati suaminya cuma tetap diam seribu bahasa. Ditanya ketika meraj0k ada membuat muncung mulut atau tidak, jawapan DS Siti begitu mencuit hati..

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih lebih 300 likes daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Ayat last sekali tu terkentut dengar, lawak lah tokti 2 inci je muncung ye. mesti comel muncung tu kan hehe.. “

” Comel tokti meraj0k, muncung afwa ke tokti hehe. Betul tokti kata tu, diam lebih baik kerana boleh elakkan pertengk4ran jadi lebih besar.. “

” Alorr tokti sayang, bab muncung tu kelakar lah. tak meraj0k cantik, meraj0k mesti comel sangat-sangat.. “

” Tok ti mcm saya… merajuk tu diam.. tu je tnda nye saya merajuk. Mesti cuak dato’ k kalau tengok tokti muncung je hehe.. “

” Diam itu lagi berb1sa, kita guna psikologi. Zaman bising-bising dah tak ada kan, hehe suka dengar tokti bercerita.. “

” Muncung 2 inci je ye tokti, haha dah boleh bayang mesti macam afwa haha. Comellah tokti merajuk.. “

” Comel je tokti merajuk, lepas tu hantar Whatsapp dekat Dato’ K kan hehe. Muncung 2 inci tu tak menahannya haha.. “

Bila masing-masing sudah matang dalam alam rumahtangga, diam itu lebih baik. Banyak yang dapat dielakkan sementara menanti menjadi hati sejuk. Apa-apa pun, semoga kebahagiaan DS Siti dan Dato’ Khalid berkekalan sehingga ke akh1r usia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, IG Ctdk, Tik T0k kick_kapoor8989

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..