” Comel gaya wife Beto warn1ng Pak Azad, haha.. ” – Netizen

Video Beto Kusyairy Disakat Oleh Pak Azad Sehingga Melat4h. Namun Gaya Spontan Isteri Beto ‘Warn1ng’ Pak Azad Agar Tidak Mengganggu Beto Buat Ramai Terhibur. Kan Dah Kena Pak Azad. Kacau Sangat Beto, Hehe !!

Jika semalam, banyak video yang dikongsikan oleh Radio Era tentang kedatangan pelakon Beto Kusyairy di konti Radio Era. Malah, video terbaru yang dikongsikan juga adalah telatah Beto setelah disakat oleh penyampai radio, Pak Azad.

Dalam video itu, pada awalnya Beto sedang diwawancara, namun Pak Azad telah datang menghampiri Beto lalu terus mencuit bahagian pinggang Beto sehingga Beto melatah. Setelah membuat Beto melatah, lantas Pak Azad terus berlari.

Namun apa yang mencuit hati adalah gaya spontan isteri Beto, Tisha Shahar memberikan isyarat ‘warn1ng‘ kepada Pak Azad agar tidak mengganggu Beto. Kedengaran suara-suara di dalam konti turut berdek4h ketawa melihat aksi melatah Beto.

Bukan itu sahaja, Beto juga telah menutup muka seolah m4lu kerana tidak sengaja melatah di hadapan ramai. Sehingga kini, video Pak Azad menyak4t Beto hingga melatah telah menerima ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka terhibur menonton video Beto melatah. Antara komen-komen menarik adalah :

” Comel gaya wife Beto w4rning Pak Azad, haha.. Tahu pun tak0t Pak Azad, hahahaha kena warn1ng dengan Kak Tisha.. “

” Comel betul bini dia mar4h Pak Aza.. Melatah pun maintain macho arr Beto ni, aduhhhhhh tersuka pula tengok.. “

” Kuat melatah juga rupanya Beto, hahahaa semoga sentiasa berada dalam rahmat Allah ya Beto, terus berjaya dalam kerjaya.. “

”  M4rahkan… M4rahkan.. Amboi dia, mengusi orang melatah sangat, hahahaha. Comel betul isteri Beto.. “

” Nasib baik Pak Azad tak kene babap ngan wife Beto, kacau sangat orang tengah bercakap, hahahahahaha.. “

” Muka dorang laki bini sama lah, memang jodoh betul… So sweet Tisha jaga Beto kalau orang kacau, hehehe.. “

” Hhahaha hbsi keluar duit juta2, mahu ada Azhan Rani, Zahiril Adzim lagi riuh konti.. Tiga2 melatah, hahaha.. “

Alahai Beto, sebelum tu dah kena menyak4t dengan Elly Mazlein sampai melatah juga, ini dengan Pak Azad pula. Apa-apa pun memang terbaik lah Beto, penangan Beto memakai baju teluk belanga dan bersilat, ramai lelaki di luar sana terus meminati pakaian tersebut.

Silakan SHARE..

Sumber : IG era.jer, TikTok @era.je

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..