” Cantiknya mummy ini selepas bersalin.. ” – InaiJari

Kembali Bekerja Selepas Bersalin, Penampilan Terkini Intan Ladyana Nampak Begitu Cantik. Wah, Dah Kembali Kurus Dan Langsing !!

Meninjau ke akaun Instagram InaiJari, perkongsian video terbaru Intan Ladyana telah mencur1 perhatian netizen. Video ini dirakamkan ketika Intan terl1bat dengan sesi penggambaran sitkom Puteri Reunion.

Umum mengetahui, Intan baru sahaja melahirkan cahaya mata sulung iaitu seorang bayi perempuan pada 31 Januari lalu. Ini merupakan penampilan pertama Intan selepas bersalin dan selesai berp4ntang.

Intan nampak semakin berseri-seri dan kembali langsing setelah bergelar seorang ibu. Kemunculan Intan semula di kaca televisyen juga membuatkan ramai peminat tidak sabar untuk melihatnya setelah beberapa bulan Intan bercuti.

Perkongsian ini telah mendapat perhatian peminatnya sejak ia dimuatnaik. Dalam sitkom Puteri, Intan dahulunya memegang watak sebagai Nadia iaitu anak saudara kepada Pak Badar lakonan A.R. Badul.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk menonton video seterusnya.. )

Sekadar info, Intan telah mendirikan rumahtangga bersama Harris Alif yang usianya lebih muda daripadanya. Genap setahun perkahwinan mereka, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.

Pastinya ramai peminat tidak sabar menantikan kemunculan semula sitkom yang popular sekitar tahun 2005 sehingga 2008 ini yang pasti mengimbau zaman remaja. Semoga Intan Ladyana terus berjaya dalam karier seni.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, Intan Ladyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..