” Cantiknya Cik B, nampak ayu gitu. Sengaja dia tak nak bergaya.. ” – Netizen

Penampilan Anak Perempuan Dato’ Seri Vida, Cik B Membuat Swipe Challenge Cur1 Perhatian Warganet. Wah Cun Lah Cik B Makeup Macam Ni, Berubah Terus Mukanya !!

Sebut sahaja nama Cik B, pastinya semua akan membayangkan karakter anak gadis Dato’ Seri Vida yang havoc ini. Cik B yang kini sudah belasan tahun usianya lebih suka menjadi dirinya sendiri, santai dan tidak sukakan makeup serta hiasan.

Meninjau akaun Instagram Lawak_laah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Cik B membuat Swipe Challenge. Dalam video ini Cik B tampil dengan solekan yang simple dan mengenakan rambut palsu.

Melihat rupa Cik B sebegini, ramai yang memberikan pujian terhadap Cik B. Cantik dan kelihatan lain rupanya sehinggakan ada yang sekilas pandang tidak dapat mengec4m ini adalah Cik B. Iyelah dengan rambut panjang tu dan makeup lagi lah membuatkan Cik B nampak lebih ayu.

Sesekali bila Cik B bergaya memang cun jadinya. Namun kecantikan Cik B selalu terlindung dengan imej havoc nya itu. Untuk makluman, realitinya sekarang, Cik B telahpun mem0tong rambutnya pendek sehingga disangkakan lelaki.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih hampir 200 tanda suka daripada warganet dan antara komen-komen :

” Gorgeous tau sebenarnya Cik B ni, love sangat tengok. Comel, terbaiklah Cik B, melet0p tau.. “

” Comelnya tak pernah tak cantik sebab dia suka jadi diri dia sendiri. Sending love untuk Cik B.. Tak cam tengok cik b macam ni.. “

” Comel bibir Cik B, Cantiklah cik b dalam video ni. Nampak ayu gitu. Sengaja dia tak nak bergaya, jika bergaya melet0p sangat.. “

” Cantiknya Cik B, nampak ayu gitu. Lovely Queen, you’re very beautiful. Terus lain bila makeup. Suka tengok cik b macam ni.. “

Sebelum ini juga, Cik B pernah tampil sebagai muka hadapan sebuah majalah bersama Dato’ Seri Vida. Wajah yang unik, Cik B memilki kecantikannya yang tersendiri. Pada usianya kini, Cik B aktif sebagai pelakon dan usahawan.

Suka warganet melihat rupa paras Cik B ini, memang cantik lah. Lebih nampak feminine  apabila Cik B mengenakan makeup. Apa-apa pun, semoga Cik B happy selalu dan berjaya mencapai semua impian dan cita-citanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lawak_laah, IG Cikb Havoc

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..