” Belum keluar lagi dah boleh tahu cantik handsome macam mana.. ” – Janna Nick

Zahirah Macwilson Kongsi Berita Kehamilannya Bersama Gambar Imbasan Bayi. Wah Dah Tak Lama Sangat Bakal Bertukar Status Ni. ZahirAH Junior Coming Soon !!

Pasangan merpati sejoli, Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson antara couple yang romantis dan selalu menarik perhatian perhatian peminat. Sejak daripada zaman mereka bercinta dan bertunang sehingga menjadi pasangan suami isteri yang sah, romantis mereka seperti baru bercinta lagaknya.

Aiman dan Zahirah mula menjalin hubungan cinta setelah bergandingan dalam drama hebat Cur1-Cur1 Cinta. Hubungan mereka ketika itu mendapat sokongan daripada seluruh peminat mereka. Setelah mengik4t tali pertunangan pada Jun 2019 di kediaman keluarga Zahirah di Perth, pasangan ini diijab kabulkan pada 20 Februari 2020.

Kemeriahan majlis perkahwinan Aiman dan Zahirah menjadi buah mulut peminat pada waktu itu. Dengan busananya yang menawan dan dekorasi yang menarik, kek perkahwinan mereka yang berbentuk chandelier turun dari ceiling turut mendapat liputan daripada media massa negara luar.

Menerusi akaun Instagram, Zahirah Macwilson telah berkongsikan sekeping gambar imbasan bayi dan mengumumkan kandungannya yang sudahpun berusia 6 bulan. Diam-diam Zahirah telah pregnant dan berita ini menggembirakan peminatnya. Wah ramai betul selebriti yang bergelar ibu dan ayah di tahun 2020 ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat banyak ucapan tahniah daripada peminat dan rakan-rakan selebriti. Antara komen-komen mereka :

” Omg! Belum keluar lagi dah boleh tahu cantik hands0me macam mana.. ” – Janna Nick

” Syukur Alhamdulillah !!! Congrats Ira & Aiman. Dah boleh jd g4ng mak mak dah. Take care mommy Ira.. ” – Niena Baharun

” Alhamdullilah Congratulations to you and Aiman! May Allah bless your family, im so happy for you guys.. ” – Hannah Delisha

” Congrats baby girl. so happy for you and aiman.. ” – Nora Danish

” Alhamdullilah so happy for the both of you. Congratulations, Ira & Aiman.. “

” Omggg !!! Take care Zahirah, Congrats you two.. “

Nampaknya semakin meriahlah keluarga kecil Aiman dan Zahirah selepas ini. Peminat pun excited dan sudah tidak sabar untuk melihat wajah bayi mereka ini. Tahniah diucapkan buat Aiman dan Zahirah. Semoga segala urusan Zahirah dipermudahkan sehingga selamat melahirkan nanti. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson, IG Aiman Hakim Ridza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..