” Banyaknya sis, rumah tak bus0k ke.. ” – Netizen

Rita Rudaini Kongsi Video Tentang Kucing Peliharaannya. Namun Soalan Daripada Netizen Buat Rita Tertarik. Ini Respon Rita. Wahhh, Terbaik Lah Sister !!

Rita Rudaini atau nama penuhnya Rita Rudaini Binti Mokhtar merupakan salah seorang pelakon wanita dan juga model popular di negara ini. Anak jati Kangar, Perlis ini membintangi banyak drama televisyen tempatan. Rita juga pernah berlakon di dalam filem Mami Jar0m suatu ketika dulu yang sangat mendapat sambutan.

Umum mengetahui Rita mempunyai dua orang anak lelaki yang bernama Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna. Seorang ibu tungg4l yang sangat tabah dalam membesarkan kedua-dua anaknya itu, Rita kelihatan sebagai seorang ibu penyayang yang sangat mengambil berat terhadap anak-anaknya.

Ramai antara kita yang mempunyai haiwan peliharaan yang sangat disayangi. Begitu juga dengan Rita Rudaini. Umum mengetahui Rita juga sangat menyayangi kucing. Kucingnya sebelum ini pernah hilang dan menjadi viral di media sosial. Setakat ini beliau sudah pun memelihara sebanyak 8 ekor kucing di rumahnya.

Terbaru, Rita Rudaini telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan anaknya sedang memberi makan kepada kesemua kucing-kucingnya itu. Semua kucingnya itu kelihatan sangat sihat dan ‘gem0k’. Kucing uang berbaka British Short Hair itu sangat comel dengan warna bulu semuanya sama.

Jom tonton video kucing-kucing Rita Rudaini di bawah ini :

View this post on Instagram

Jom bfast @deliziosmy ­čś╗

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727) on

Bagi peminat kucing, pastinya video ini menarik perhatian mereka dan mereka juga bertanyakan tips penjagaan kucing daripada Rita Rudaini. Ini antara komen-komen mereka :

” Makanan Kucing makan brand apa ? MashaAllah gebu2 semua. Pleasa share sis.. “

“MasyaAllah, banyaknye anak bulus, comel2nya dan gebu sangat.. “

” Semua kelabu, camane kak Rita beza antara satu sama lain ek? murah rezeki.. “

” MasyaAllah gebu2 semua. Happy nya serumah dengan anak2 bulus cantik, sihat mcm ni.. “

” Eh, banyak nye kucing kak Rita ,comel2 plak tu bulu dia, geram.. “

Namun begitu, terdapat satu komen daripada netizen menanyakan soalan kepada Rita dan jawapan daripada Rita sangat terbaik. Di bawah ini adalah screensh0t pertanyaan tersebut :

Terbaiklah Rita Rudaini. InshaAllah murah rezeki. Memelihara kucing bukanlah sesuatu yang harus dipandang mudah. Penjagaan yang rapi perlu dilakukan demi menjaga kucing peliharaan sentiasa sihat. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga kucing-kucing peliharaan Rita Rudaini sentiasa sihat selalu hendaknya. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rita Rudaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..