” Zizie Izette danShaheizy Sam sedang bersidang, comel.. ” – Netizen

Video Anak Datin Sri Zizie Izette Dan Shaheizy Sam Duduk Berdua Namun Dialog Yang Digunakan Oleh Shaheizy Sam Buat Ramai Terhibur. Dah Macam Persidangan Parlimen Jer. Part Sarima Dan Aalisa Tercengang Tu Kelakar Lah !!

Umum mengenali si comel Sarima Samheizy dan Aalisa Belle Izette yang merupakan sepupu. Sarima merupakan anak kepada pelakon Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin manakala Aalisa merupakan anak kepada Datin Sri Zizie Izette dan Dato’ Sri Bung Moktar Radin.

Sarima atau nama manjanya Mima dilahirkan pada 16 April 2019 dan Aalisa pula dilahirkan pada 1 Mac 2019. mur mereka sebaya dan baru sahaja mencecah usia setahun. Kedua-dua mereka merupakan si cilik yang sering mendapat perhatian di media sosial.

Gelagat Sarima dan Aalisa sering dikongsikan oleh ibu bapa masing-masing di akaun Instagram. Sarima mempunyai akaun Instagram yang dikendalikan oleh Syatilla dan Sam. Sehingga kini akaun Instagram Sarima mempunyai 134 ribu orang pengikut.

Menerusi akaun Instagram, satu video telah dikongsikan memaparkan Sarima dan Aalisa sedang duduk berdua di tangga. Kedua mereka hanya merenung sesama sendiri lalu Sam telah membuat dialog buat mereka berdua yang sangat kelakar.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen menyatakan wajah dua sepupu ini kelihatan seiras dan comel sangat. Antara komen-komen mereka :

” Muka mcm nk sama… hahahaa.. bapak trus.. “

” Sorg muka Sam, sorg lg muka kak Zizie.. “

” Apa agaknya ye isu yg penting utk dibahaskan tu.. “

” Sarima muka Sam terokk wey. ni baru betoi2 c0py & paste.. “

Alololo.. bambamnye. Ger4m nengokkan.. Mcm nak sama dh muka.. “

” Zizieizette nshaheizy_sam sedang bsidang.. comel.. “

Alahai, comel lah Sarima dan Aalisa. Kalau dah sepupu semestinya ada iras kan. Part dialog yang digunakan macam kena jer sampai tercengang si anak. Mesti Sarima dan Aalisa pel1k apalah yang dicakapkan oleh si bapa. Sam kalau tak kelakar tak sah !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inai Jari, Samheizy Sam, Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..