” Banyak lagi tanggungjawab saya patut langsai dengan dia.. ” – Nabil Ahmad

Video Luahan Hati Nabil Ahmad Setelah Pemergian Arw4h Ayahnya Dalam Program MeleT0P Mengund4ng Rasa Seb4k. Tak Pernah Tengok Nabil Menang1s Macam Ini, Semoga Terus Kuat Nabil !!

Beberapa hari lalu, bapa kepada pelawak dan pengacara terkenal, Nabil Ahmad telah ‘pergi’ menemui Sang Pencipta. Difahamkan Allahyarh4m Ahmad Ismail yang berusia 71 tahun telah menghemb0skan naf4s terakhir di Hospital Serdang selepas mengalami k0mplikasi jantung.

Malah rancangan Gegar Vaganza musim ke – 9 pada minggu keempat baru-baru ini, tempat Nabil selaku pengacara telah digantikan oleh Sherry Alhadad disebabkan Nabil masih berada di kampung selepas pemergian arw4h ayah tersayang.

Malam ni, menerusi akaun Instagram MeleT0P telah berkongsi video Nabil telah hadir ke rancangan tersebut bergandingan mengacara bersama Datin Lisa Surihani. Dalam video itu, Nabil sempat meluahkan isi hatinya sejak pemergian arw4h ayahnya.

Meskipun baru beberapa jam dimuatnaik, video itu telah menerima ribuan tanda suka daripada warganet. Di ruangan kapsyen, pihak MeleT0P berharap semua dapat memberikan semangat kepada Nabil untuk terus kuat dan sukses.

Jom tonton video di bawah ini :

Seb4k melihat Nabil meluahkan isi hatinya. Banyak perkara yang ingin dilakukan oleh Nabil kepada arw4h ayahnya. Tak pernah lagi tengok Nabil menang1s seperti ini. Moga Nabil diberikan kekuatan untuk melalui hari-hari barunya tanpa ayah tersayang.

Minggu lalu sempat Allahyarh4m Ahmad Haji Ismail telah menyambut kelahiran Nabil secara live bersama keluarga di MeleT0P. Nampak begitu ceria sang ayah datang membuat kej0tan kepada anak kesayangannya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG melet0p, nabilzira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..