” Baguslah Amar, dia mesti fikir anak bini kat rumah.. ” – Netizen

Video Amar Baharin Menjaga Social Distancing Di Set Penggambaran Namun Part Chiwan Chilok Perl1 Amar Buat Ramai Terhibur. Dia Punya Jarak Sosial Memang Lain Macam Sungguh !!

Sejak berlakunya pandem1k C0v1d 19 ini, seluruh dunia mula mengamalkan cara kehidupan normal baharu. Salah satunya ialah jarak sosial atau social distancing. Kita perlu menjaga jarak walau di mana sahaja kita berada terutamanya di tempat awam.

Pelakon Amar Baharin telah memuatnaik bagaimana beliau menjaga jarak sosial semasa di set penggambaran di akaun Instagramnya. Beliau menggunakan satu khemah kecil yang hanya muat untuk seorang sahaja di dalamnya. Wahhh memang satu idea yang baik.

Amar menggunakan khemah tersebut semasa sesi beliau sedang berehat dan hal ini telah menarik perhatian ramai netizen kerana ia dilihat sebagai satu yang menarik malah ia boleh menjamin keselamatan seseorang itu. Nampak comel sungguh khemah ini.

Namun apa yang mencu1t hati netizen apabila Chiwan Chil0k telah mengusik Amar dengan membungkus dirinya di dalam plastik samp4h sebagai cara beliau menjaga jarak sosial. Hal ini membuatkan Amar tidak mampu menahan ketawa. Ad0i, ada sahaja yang hendak diusik !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur menonton video ini dan ada yang berminat dengan khemah tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Too much ehhh… payung la.. khemahla… Mesti tahan gelak ni kan.. “

” Weh nak beli jugaakk. Aduh tak boleh betul la amar dah advance dari akma ni. Takleh jd ni. Nak kena tgk lazada shopee ni.. “

” Baguslah Amar. Dia mesti fikir anak bini kat rumah, takut berisiko sebab dia bekerja kat luar.. “

” Dia punya tahan gelak tu.. X pan4s ke dok dlm tu.. “

” Ahahaha thn gelak muka tu bro.. Hahaha SOP.. “

” Piii.. Dok dlm pelestit truih.. “

Bagus sebenarnya cara Amar menjaga jarak sosial. Maklumlah jika mempunyai anak kecil pastinya kita akan risau jika apa-apa berlaku pada si anak apabila ia berpunca daripada kita. Semoga Amar Baharin terus berjaya dalama karier seni dan teruskan menghiburkan peminat dengan drama-drama lakonan Amar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..