” B0ngok lah, selamat Lofa tak terjel1r lidah kena cek1k, hahaha .. ” – Netizen

Video Noor Nabila Kenakan Adiknya, Neelofa Ketika Sedang Buat Tutorial Shawl Buat Ramai Terhibur. Memang Kelakar, Lebih-Lebih Lagi Part Rosix Yang Rakam Video Tu Gelak Sakan, Win Betul !!

Selebriti terkenal, Neelofa tidak perlu diperkenalkan lagi. Meskipun usianya masih muda, dia antara selebriti yang berjaya malah dikenali ramai mahu pun luar negara. Bermula daripada seorang pelakon, pengacara, kini dia merupakan usahawan yang berjaya atas produk penjenamaan namanya sendiri.

Malah kejayaan yang dikecapi oleh pemilik nama sebenar Noor Neelofa binti Mohd Noor ini turut menjadikan inspirasi kepada ramai dan juga merupakan ikon kepada golongan muda belia. Gaya fesyen yang penuh berstyle dan feminin ditampilkan oleh Neelofa turut mencur1 perhatian warga netizen.

Milik wajah yang manis dipadang dan masih belum lagi dimiliki ini sering menjadi perhatian para peminatnya tentang perkembangannya terkini. Malah memiliki banyak akaun yang telah diwujudkan oleh peminat-peminatnya untuk berkongsi pelbagai video dan gambar terkini Neelofa buat tontonan ramai di laman media sosial.

Menerusi akaun Instagram lofa.videos telah berkongsi satu video terkini yang memaparkan Neelofa sedang melakukan toturial shawl. Turut kelihatan bersama adalah kakaknya, Noor Nabila. Namun satu aksi yang mencu1t hati ramai apabila Nabila telah ken4kan Neelofa.

Ikuti perkongsian video itu di bawah ini :

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian video itu, lebih-lebih lagi mendengar Rosix yang kuat ketawa dalam video itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahahahah… Kalau dah adik beradik. Sama la kakak & adik tingtiongg.. “

” Hahahahaha bong0k lahhh . Sselamat Lofa tak terjelir lidah kena cek1k tudung.. “

” Hahahha. Comel je Lofa. Nabila you are so cr4zy… Berulang-ulang kali tgok video ni.. “

” Sora gelak tu boleh voice over watak puntia4nak dah wehhh.. Hahahahaha.. “

” Hahahaa yg tukang rakam tu gelak buat aku bedek4h.. “

” Kelakar laa dorang ni. Adik-beradik memang macam tu.. “

Aduhai memang kelakar betul lah dua beradik ni, tak sangka Nabila ken4kan Lofa, sebab tengok macam betul-betul nak tolong. Tapi ianya hanya sekadar gurauan. Apa-apa pun, kami mendoakan semoga kasih sayang antara Lofa dan kakaknya Nabila akan kekal hingga ke akhir hayat. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG lofa.videos, Neelofa, Noor Nabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..