” Azal dan Azil masa kecil dah macam anak Jepun lah, cute.. ” – Netizen

Zarina Zainuddin Berkongsi Gambar Bersama Azal Dan Azil Semasa Kecil. Patut Lah Dah Besar Handsome, Masa Kecil Pun Dah Comel Sangat. Zarina Pun Maintain Muda, Tak Dimamah Usia !!

Nama Azal dan Azil tidak perlu diperkenalkan lagi kepada semua. Pasangan kembar ini merupakan anak kepada pelakon ang berbakat besar, Zarina Zainuddin. Umum mengetahui Azal dan Azil merupakan mengh1dap Aut1sme sejak mereka kecil.

Video mengenai pasangan kembar ini selalu dimuatnaik di media sosial dan sering mendapat perhatian peminat. Azal lebih banyak membantu Zarina untuk menjaga Azil. Azal sering mengikut Zarina ke lokasi penggambaran, dan ini membuatkan Azal berminat kepada dunia lakonan.

Selain daripada berlakon, Zarina juga seorang ahli perniagaan. Zarina mengeluarkan produknya sendiri iaitu pulut kuning dengan pelbagai jenis rendang. Pulut kuning Zarina mendapat sambutan yang sangat menggalakkan daripada peminat-peminat.

Baru-baru ini Zarina ade memuatnaik gambarnya bersama pasangan kembar Azal dan Azil semasa kecil. Gambar yang diambil semasa Azal dan Azil berusia 3 tahun. Azal dan Azil kelihatan begitu comel begitu juga dengan Zarina tetap cantik dari dahulu sehingga kini.

Mari kita lihat gambar di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar yang dikongsikan ini mendapat komen daripada netizen. Antara komen-komen ialah :

” Saya follow Azal n Azil dari mereka kecik macam dalam gambar ni. Dulu rajin beli majalah keluarga.. “

” Sama je Kak Ina dulu dan sekarang. Wajah tak dimamah  usia.. “

” Gambar first tu yang belakang tu azal kan? Yang duduk tu azil Comei jeee.. “

” Comel sangat2 Azal dan Azil masa mereka kecil Sis Zarina.. “

” Azal dan Azil masa kecil dah macam anak Jepun lah cuteee.. “

” Hehe 2 anak kecil ni selalu saya lihat dulu di ss15 subangjaya. Moga menjadi anak yang berjaya dunia akhirat Azal Azil.. “

” Kak Ina vamp1re, tak makan dek usia.Tetap sama sampai sekarang.. “

” Sama ja Puan Zarina Zainuddin pic dulu dan sekarang, tak makan usia.. “

” Azal Azil memang cute. sampai sekarang tetap cute dgn karektor masing2.. “

Betullah wajah Kak Zarina Zarina tetap sama dari dulu sampai sekarang, memang tak dimamah usia langsung. Tetap nampak muda, Azal dan Azil juga sangat comel masa kecil dan sekarang sudah dewasa kedua-duanya kacak. Semoga Azal dan Azil tetap sihat dan menjadi anak yang soleh. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..