” Ainul beri salam perkenalan kepada adik dia yang baru tiba di rumah.. ” – Ahmad Safiuddin

Ahmad Safiuddin Kongsi Video Ainul Mardhiah Sambut Adik Barunya. Part Ainul Beri Salam Tu Jadi Tumpuan Netizen. Alahai, Comel Sangat Ainul Tegur Adik !!

Ainul Mardhiah menjadi bayi kesayangan rakyat malaysia kerana kisahnya yang tul4r tahun lalu. Yang mengikuti kisah si comel ini pasti mengetahui kron0logi sejak Ainul lahir sehinggalah selamat menjalani pembed4han di London. Semuanya menjadui sejarah dan kenangan indah buat Ainul sekeluarga.

Ainul yang semakin comel dan tembam ini sentisa dikongsikan ceritanya di laman sosial Instagram, sama ada bapanya Ahmad Safiuddin atau ibunya Nurul Erwani Zaidi. Kini Ainul sudah menunjukkan banyak perkembangan yang baik dari hari demi hari.

Terbaru, di laman Instagram milik ayah Ainul, Ahmad Safiuddin, sebuah posting bergambar telah dimuatnaik. Gambar tersebut adalah gambar Ainul Mardhiah yang sedang duduk di kerusi khas untuk bayi. Kerusi tersebut untuk memudahkan bayi duduk ketika ingin memberi makan.

Apa yang menariknya di dalam posting tersebut adalah kapsyen yang ditulis oleh Ahmad Safiuddin. Kapsyennya menyatakan Ainul sudah pun naik pangkat. Menurut Safiuddin lagi, Ainul menunjukkan perkembangan yang baik dua tiga hari kebelakangan ini.  Ini seperti memberi  ‘hint’ Ainul akan menjadi kakak.

Dalam perkongsiannya di laman Facebook pula, Ahmad Safiuddin memuat naik sebuah video.  Video tersebut memaparkan Ainul Mardhiah memberi salam perkenalan buat adiknya. Ainul kelihatan sangat gembira. Mulai hari ini Ainul sudah ada kawan. Yeayyyyy !!!

Di bawah ini video yang telah dimuat naik oleh Ahmad Safiuddin di laman Facebook miliknya. Jom tonton reaksi Ainul bila berjumpa dengan adiknya. Comel je Ainul beri salam.. hehe

Ainul beri salam perkenalan kepada adik dia yang baru tiba di rumah. 😁

Posted by Ahmad Safiuddin on Friday, July 10, 2020

Perkongsian daripada Ahmad Safiuddin di Instagram dan juga di laman Facebook telah dihuj4ni dengan ucapan syukur dan tahniah. Ini antara komen-komen mereka :

” Alhamdulilah, tahniah dah jadi kakak dah Ainul yer,semoga semuanya sihat walafiat.. “

” Alhamdulillah eeiii mesti kiut kakak Ainul jaga baby.. “

” SubhanaAllah, Comel yerr Ainul, Semoga sentiasa sihat Ainul dan sekeluarga.. “

” Wahhh tahniahhhh, tahniah ainull dah naik pangkat jd kakak, tahniah for parents too, Semoga ainul jadi kakak yang penyayang. Tahniah dapat baby baru.. “

” Kakak ainul lah, Ada geng lah, Tahniah untuk sekeluarga, Semoga baby dan mama erwani sihat.. “

Alhamdulillah dan Tahniah buat Erwani dan Ahmad Safiuddin atas kehadiran cahayamata kedua. Ainul pun dah jadi kakak kan, nanti jaga adik elok ye. Jangan gad0h-gad0h. Apa-apa pun semoga Ainul dan adik membesar dengan sihat, menjadi penyejuk hati ayah dan ibu. Selamat Berpant4ng buat Ibu Ainul. Jaga diri !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Ahmad Safiuddin, Facebook Ahmad Safiuddin Ahmad Razak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..