” Ayash Affan dah nampak dah sebiji muka arw4h ibu.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Ayash Affan Bersama Neneknya Raih Perhatian Ramai. Wah, M0ntelnya Ayash. Nampak Makin Bulat Muka Ayash !!

Meninjau ke akaun Instagram Amy Salmi iaitu nenek kepada Ayash Affan dan juga ibu kepada Shuib Sepahtu, perkongsian gambar terbaru bersama si comel Ayash telah meraih perhatian ramai warganet.

Ini kerana wajah Ayash dilihat semakin comel dan m0ntel. Ini dapat dilihat pada rupa bentuk muka Ayash yang makin bulat. Nampaknya Ayash membesar dengan baik dan sihat. Seperti selalu Ayash sangat pemurah dengan senyuman.

Dengan kapsyen ‘ buah hati kesayangan nenek ‘, pastinya Ayash merupakan cucu yang manja bersama neneknya ini. Ger4m sangat melihat wajah comel Ayash dan ramai menyatakan wajah Ayash semakin iras dengan wajah arw4h ibunya, Siti Sarah Raisuddin.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian gambar ini telah menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka daripada warganet. Ramai juga turut mendoakan agar Ayasg menjadi anak yang baik serta berjaya apabila dewasa kelak.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat pipi m0ntel Ayash yang seperti pau. Antara komen-komen yang diberikan :

” Seiras muka Arw4h ibu dan daddy moga membesar dgn sihat ya ayash affan.. Muga besar nya nnti mnjadi anak yang baik didunia dan di akh1rat.. “

” MasyaAllah pandainya nenek jaga Ayash. Sihat… Sama rupa arwah Ibunya Muga menjadi anak soleh Ayash.. “

” So cute like big boy already.. Suka tgk ayash comel.. tak lepas saya tatap mukanya.. comel sgt.. sama muka dengan nenek.. “

” Encemnya Ayash Affan , Bam2.. nenek jaga penuh dgn kasih sayang.. Hai bulat pipi temb4m kesayangan nenek Dan semua org.. “

” Ayashaffan dah nampak dah sebiji muka Arw4h ibu semoga menjadi yang soleh. comel betul si b4m b4m ni.. “

” Sebiji mcm muka arw4h bila zoom dkt semoga ayash membesar dgn sihat ya.. pipi bamb4m merah lak tu…. so chomell.. “

” Syukur Alhamdulillah semuga dilimpahi kesihatan keberkatan ketabahan kekuatan rahmat bersama keluarga tersayang dilindungi senantiasa Aamiin Aamiin Aamiin Yarobbillalamiin.. “

Syukur alhamdulillah kerana Ayash membesar dengan begitu baik di bawah jagaan orang di sekelilingnya. Semoga Ayash Affan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amy Salmi

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..