” Anak patung hidup ke ni, comel sangat.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Pelakon Ikmal Amry, Cailie Yang Kini Sudah Berusia 9 Bulan Buat Ramai Yang Ger4m. Alahai Comelnya Cailie Dengan Rambut Ikat Tocang 2 Tu. Muka C0py Paste Mommy Sangat !!

Aktor kacak, Ikmal Amry diketahui umum bergelar suami kepada Najla Shamsul dan telah pun dikurniakan seorang bayi perempuan pada penghujung bulan Disember tahun lalu. Cailie itu nama yang diberikan oleh Ikmal kepada puterinya.

Meninjau akaun Instagram Ikmal Amry dan Najla Samshul, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini anak perempuan mereka ini. Cailie kini telahpun 9 bulan usianya dan membesar dengan sihat.

Wajah Cailie yang comel tak ubah seperti Najla membuatkan peminat ger4m melihatnya. Bermata bulat dan berkulit putih gebu, peminat juga menggelar Cailie seperti anak patung kerana kecomelannya itu.

Dengan rambut yang diikat tocang 2, Cailie kelihatan bertambah comel. Cailie adalah amanah daripada Allah untuk dijaga dan dididik oleh Ikmal dan Najla sebaik-baiknya dan ditatang bagaikan minyak yang penuh.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Lebih 20 ribu tanda suka diberikan oleh peminat untuk posting ini. Rata-ratanya ger4m melihat wajah Cailie dan antara komen-komen peminat :

” Comelnya, she is too cute. Ger4mnya la haihhh, macam anak patung tau. Sayang budak kecik sorang ni.. “

” Manja daddy ni, so cute Cailie. Comel dengan ikat rambut tu, sebijik macam muka mommy dia.. “

” Cailie comel, macam anak patung. Ger4m la budak deb4b ni, muka c0py paste mommy ni.. mommy pun cantik, anak lagi lah cute miut.. “

” Cailie sama gebu dengan cat hehe. Comelnya lah cailie ni, ger4m tau tengok dia. Mata tu bulatt betul.. “

” Comelnyaa cailie macam mama dia. Photostat muka mommy hehe. Aloo cute rambut ikat camtu.. “

” B4mb4mnya dia, Cailie copy paste mummy laaa so cute. Anak patung hidup ke ni, comel sangat.. “

” Kembar mommy dia la Cailie ni, sebijk sama macam Najla. Temb4mnya macam anak patung, mata bulat betul.. “

Makin besar makin comel anak Ikmal dan Najla ini. Ini masih bayi sudah secomel ini, apabila remaja nanti tentu secantik mommynya. Apa-apa pun, semoga Cailie membesar dengan sihat selalu dan terus menceriakan hidup mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ikmal Amry, IG Najla Samshul, IG Cailie Amry

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..