” Amboi, siap main mata lagi ye.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Raja Ilya, Talita Love Bersama Bapanya Raih Perhatian Ramai. Amboi Dah Pandai Menjeling Bila Tengok Kamera Yer, Comel Sangat Mata Tu !!

Meninjau ke akaun Instagram Talita Love, perkongsian video terbaru Talita telah meraih perhatian ramai. Talita merupakan cahaya mata pelakon, Raja Ilya bersama suaminya yang berbangsa Inggeris, Trent Garrett.

Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan gelagat Talita apabila wajahnya dirakam oleh ibunya. Talita memandang ke arah kamera dengan matanya yang bulat dan hal ini membuatkan bapanya men1ru gaya matanya.

Amboi, Talita sudah pandai memandang ke arah kamera ye. Tapi muka tu serius sangat lah, hehe. Selain itu ada juga beberapa video lain yang mencur1 perhatian ramai. Antaranya video Talita dius1k oleh ibunya dengan mengambil put1ng kosongnya.

Ramai menyatakan wajah Talita sememangnya sangat seiras dengan bapanya. Apabila bersama bapanya, nampak sangat wajah Talita c0py paste bapanya. Apapun, bak kata orang sejuk rumahtangga jika anak perempuan mewarisi wajah si bapa.

Jom tonton video di bawah :

Lagi video Talita yang buat ramai ger4m :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat Talita. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Amboi siap main mata lagi ye Talita Love Soo cute.. dah pandai tgk kamera ya, Talita.. Suka betul dengar story ya TalitaLove.. “

” Cehhhwah.. Gaya mata tu sama Jew.. It’s heaven seeing Talita Love She love to talk.. comel betul talita ni.. ger4m tangok.. “

” MasyaAllah tabarakallah cantik sangat nih .. Mata dia.. Fotostat muka daddy dia sungguh.. sama umur anak saya.. 2 bulan 11hari.. “

” Hi talita, Pandang ujung mata je ,, comelnya.. Rase bru jer dia lahir.. cepatnyer dia membesar so cute talita.. “

” Ishk laa… Sat ja debab… Rasa mcm baru ja keluaq dri perut.. fotostat muka daddy betul ni.. comelnya talita.. “

” Bam b4m nye pp dia comellll sgt laa.. Muka masing2 adoiiii.. Muka daddy dia ‚Ķsejuk kalau anak pompuan ikut muka daddy.. “

” Tengok mata Talita tuu tengok mommy …so so so comel.. Sebiji muka bapak dia talita .. aikk menjeling jer mata tu.. “

Boleh dikatakan setiap hari ada sahaja perkongsian mengenai Talita di media sosial. Semakin Talita membesar semakin ger4m dan comel melihatnya. Semoga Talita Love membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Talita Love, Raja Ilya

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..