” Amboi bang Roy, bukan nak simpati lagi bahan ada la haha.. ” – Netizen

Roy Azman Kongsi Video Kejadian Tidak Diduga Ketika Sedang Ride Bersama Isterinya, Fyda Razali. Alahai Kes1annya Fyda, Habis Berkec4i. Isteri Tengah Sed1h, Boleh Pulak Roy Gelak Besar. Buat Hal Lah Abang Roy Ni, Hehe !!

Pelakon Roy Azman antara selebriti yang meminati motor berkuasa tinggi. Seringkali peminat disajikan dengan video Roy ride motor bersama isterinya, Fyda Razali. Fyda pun sporting melayan sahaja minat suaminya ini.

Meninjau akaun Instagram Roy Azman, telah dimuatnaik satu video baru yang memaparkan mereka berdua sedang ride pada waktu malam. Seperti biasa, Fyda akan merakam aksi mereka di atas motor.

Namun siapa menduga ride kali ini men1nggalkan kenangan yang menyed1hkan untuk Fyda. Kata Roy, handphone Fyda jat0h ke atas jalan dan dilenyek oleh kereta. Apa lagi, habis retak permukaan skrin handphone tersebut.

Fuh bukan handphone biasa-biasa, Iphone pula tu yang r0sak. Boleh pula Roy ketawa besar melihat reaksi muka Fyda yang kesed1han dan handphone yang r0sak itu. Ketawa lah Roy, lepas ini melayanglah duit perlu membeli handphone baru untuk si isteri, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Video Roy dan Fyda ini telah pun meraih perhatian warganet dan antara komen-komen yang dapat dikongsikan untuk pembaca :

” Beli baru lah, kes1an dekat akak tu telefon dah pec4h. Abang gelak sangat tu, tak0t nanti nang1s kena beli baru.. “

” Gelak sokmo abang Roy, bukan nak simpati lagi bahan ada la haha. Mula-mula gelak, lepas tu nang1s sebab kena keluarkan modal beli yang baru.. “

” Tu gelak nak kena keluar duit ke apa tu bang haha. Dia mintak beli baru Iphone 14 tu bang haha.. “

” Haha kau boleh gelak bang, beso geloknya bang haha. Belikan je lah bang yang baru.. “

” Aduh bang, gelak besar yer. Steady idolaku.. ala sebenarnya nak nang1s tu sebab kena belikan yang baru kan haha.. “

” Video suaralah bang, nak dengar gelak tu haha. Jangan gelak sangat bang, tak paham paham ke nak kena gantikan ipong tu haha.. “

” Amboi bang Roy Azman, gelak besor macam puas hati jerk handphone kakak kena lenggek haha.. “

Stanby sahajalah tentu kopak poket Roy nanti. Time tu Fyda pula yang bakal gelakkan Roy, hehe. Apa-apa pun, semoga pasangan ini berbahagia selalu dan sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..