” Amb0i hebat Neelofa, kasut kahwin pun dah ada.. ” – Netizen

Video Neelofa Menerima Kasut Kahwin Daripada Pereka Kasut Terkenal, Giuseppe Zanotti Cur1 Perhatian Netizen. Wahhh, Simple But Nice, Dah Ada Bau Nasi Minyak Lah !!

Untuk makluman, pada bulan April yang lalu, Neelofa telah bersiaran secara langsung bersama pereka kasut terkemuka dunia, Giuseppe Zanotti di laman Instagram. Sepanjang bersiaran langsung tersebut, mereka meluangkan masa bersama meski pun berada di zon yang berbeza.

Apa yang menariknya, Giuseppe kemudiannya melakarkan rekaan kasut perkahwinan untuk Neelofa secara spontan. Neelofa tidak menyangka Giuseppe melakarkan kasut yang sangat cantik buatnya. Berulang kali Neelofa mengatakan lakaran Giuseppe sangat cantik.

Terbaru, menerusi laman Instagram Lofa.videos, sebuah posting berbentuk video telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan kegembiraan Neelofa menerima kasut perkahwinan daripada Giuseppe. Neelofa tidak menyangka Giuseppe benar-benar membuat dan merealisasikan kasut yang telah dilakarkannya itu.

Neelofa juga menunjukkan kasut yang dibuat oleh Giuseppe tersebut. Ianya sungguh cantik dan sangat esklusif. Kasut tersebut berwarna putih, mempunyai tapak yang tinggi dan taj4m. Riben besar juga diletakkan di belakang kasut sama seperti lakaran menampakkan kasut tersebut sangat anggun dan menawan.

Di bawah ini adalah video tersebut

Perkongsian Neelofa tersebut mencur1 perhatian netizen dan mereka memuji kasut yang direka oleh Giuseppe tersebut sememangnya cantik dan sangat sesuai untuk Neelofa. Ini antara komen-komen mereka :

” Kasut dah prefare dah amboi hebat Darling ni my Queen Neelofa Boss ni.. “

” Kasut dengan gown pengantin Lofa je tentu lebih mahal berbanding duit hantaran untuk Lofa.. “

” Omggggg Cantikkk , ni baru kasuttt tauuu.. “

” Simple but nice for wedding day, by the way bila nk kahwinn Tu ? “

” Cantiknya wedding shoes, She deserved all the heels.. “

Wahhh beruntunglah Neelofa kasut kahwin dah ada orang sponsor. Murah rezeki Neelofa. Ramai yang tidak sabar menanti bilakah Neelofa akan menamatkan zaman bujangnya. Kami di Berita Kopak mendoakan Neelofa bertemu jodoh dengan insan yang baik dan ikhlas menyayangi Neelofa. Amin..

Di bawah ini adalah Video Giuseppe Zanotti membuat lakaran kasut perkahwinan Neelofa. Jom tonton !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa, Lofa.videos, Lofa Page, Youtube Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..