” Lucky us we have our own Lisa in the house.. ” – Netizen

Wajah Adik Ivy Zandra Safura Tarik Perhatian Ramai Kerana Seiras Wajah Lisa Blackpink. Wah Sebijik Sangat Muka, Dah Macam Kembar. Part Mata Paling Sama !!

Jika anda peminat kumpulan popular dari Korea Selatan iaitu Blackpink pasti anda mengenali salah seorang anggota kumpulan tersebut bernama Lisa. Beliau merupakan antara artis yang mempunyai jumlah pengikut paling ramai iaitu seramai 28.5 juta orang.

Kumpulan ini dianggotai oleh Lisa, Jennie, Jisoo dan Rose begitu popular sehingga ramai yang terg1la-g1lakan mereka. Namun begitu Lisa sering mendapat perhatian daripada netizen kerana wajahnya yang cantik. Lisa satu-satunya ahli yang berasal dari Thailand.

Menerusi satu akaun Instagram yang menggunakan nama Ivy Zandra Safura Zamani, satu posting telah dikongsikan memaparkan wajah seorang kanak-kanak yang begitu seiras dengan wajah Lisa. Perkongsian tersebut telah menarik perhatian ramai dan bersetuju bahawa wajah adik ini seperti Lisa.

Tambahan pula wajah adik Ivy telah ditata rias seperti wajah penyanyi kumpulan tersebut. Ia membuatkan wajah adik Ivy sememangnya seakan sama malahan seperti adik-beradik pula. Wahhhh, untunglah adik Ivy masih kecil sudah cantik. Mesti Lisa pun teruja tengok wajah adik Ivy seiras dengannya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen menyatakan wajah adik Ivy seiras seperti Lisa Blackpink. Antara komen-komen mereka :

” Babe… she looks like lisa. Im not telling this because im your friend, but for real.. “

” Lucky us we have our own Lisa in da houseeeee.. “

” So beautiful Please notice your twinnie .. “

”  Always our very pretty Ivy .. “

” Pretty as always. Love you sweetie .. “

Tidak dapat dipastikan berapa usia adik Ivy namun wajah adik ini nampak seiras seperti Lisa. Pastinya adik Ivy merupakan peminat kumpulan Blackpink terutamanya peminat Lisa. Seperti yang kita tahu, di dalam dunia ini kita mempunyai 7 orang yang berwajah seakan sama. Jadi adik Ivy sudah berjumpa dengan kembarnya !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ivy Zandra Safura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..