” Alahai, memang arw4h Sarah junior.. ” – Netizen

Video Anak Shuib Sepahtu, Uwais Alqarni Membuat Persembahan Di Sekolahnya Raih Perhatian Ramai. Nampak M4lu-M4lu Uwais Menari. Gaya Tu Nampak Macam Arw4h Ibu Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram, sebuah video yang dikongsikan ketika anak sulung Shuib Sepahtu dan arw4h Siti Sarah iaitu Uwais Alqarni ketika membuat persembahan di sekolahnya telah meraih perhatian ramai.

Video tersebut dikongsikan oleh nenek Uwias iaitu ibu tir1 kepada arw4h Siti Sarah. Pada majlis tersebut datuk dan nenek Uwais telah menghadirinya. Sememangnya apabila berada di penghujung tahun banyak sekolah telah melakukan majlis untuk sesi persekolahan tahun 2022 ini.

Uwais telah membuat persembahan sebagai penari latar ketika rakannya membuat persembahan nyanyian. Uwais yang berada di kedudukan paling belakang dilihat agak m4lu-m4lu untuk menari namun tetap meneruskan persembahannya dengan baik sekali.

Perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Uwais sangat beruntung kerana mempunyai datuk dan nenek yang amat mengambil berat tentang Uwais serta adik-beradiknya yang lain.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang menyatakan raut wajah Uwais mengingatkan mereka kepada arw4h Siti Sarah. Antara komen-komen yang diberikan :

” Terbaik, I suka tgk uwaish, comel Dan rambut dia good looking.. Alahai mmg arw4h sarah junior.. apa tajuk lagu uwais nyanyi ye ? sarah junior.. “

” I love to see Uwais so cute.. hebat atuk dan makder .. rasa kena teruskan jugak ke primary school la daddy.. “

” Datuk dan nenek yang hebat.. Tak sempat jumpa Makder n uncle tadi. Kami duk belakang .. Kak sarah junior.. “

” Makder dh mcm ibu uwais . dia sorang jee yg dgn makder adik2 semua dengan dedi.. Suka tgk uwais ni macam ibu dia.. “

Jika anda mengikuti akaun Instagram Suciuwais, dapat dilihat Uwais sememangnya sangat rapat dengan datuk dan neneknya. Malah datuk dan nenek Uwais juga rajin membawa Uwais ke mana sahaja terutamanya berkaitan dengan aktiviti Uwais.

Tahniah Uwais kerana akhirnya berjaya memberikan persembahan yang terbaik pada majlis tersebut. Semoga Uwais Alqarni membesar menjadi anak yang baik, taat kepada keluarga dan berjaya dalam pelajaran.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..