” Ala comelnya Khaleeda sengih macam tu, senyuman daddy Fizo.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Fizo Omar, Wan Khaleeda Yang Kini Sudah Berusia 5 Bulan Tersenyum Lebar Buat Ramai Yang Ger4m. Wah 1st Time Tengok Khaleeda Senyum. Manis Senyumannya, Comel Sangat !!

Wan Khaleeda adalah nama yang dipilih oleh Fizo Omar dan isterinya, Fazeera Nazri buat puteri mereka, Wan Khaleeda. Untuk rekod, Khaleeda dilahirkan pada bulan Jun yang lalu dan kini telahpun berusia 5 bulan.

Banyak perkongsian tentang Khaleeda dapat dilihat menerusi media sosial Fazeera dan juga Fizo. Pada perkongsian terdahulu, Fazeera ada memuatnaik sekeping gambarnya bersama Khaleeda ketika mereka berada di dalam kereta.

Meninjau entry terbaru Fazeera di akaun Instagramnya, telah dikongsikan pula sekeping gambar terbaru Khaleeda. Kali ini paparan wajah Khaleeda lebih jelas dan menariknya Khaleeda sedang tersenyum ketika gambarnya diambil.

Tersenyum lebar dan semakin comel serta manis Khaleeda ini. Komen peminat, senyuman Khaleeda itu seperti senyuman Fizo dan Wan Maryam. Melihat si kecil ini tersenyum pastinya membuatkan hati si ibu turut gembira.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Fazeera ini sehingga kini telahpun meraih lebih 2000 tanda suka daripada warganet. Rata-ratanya memuji senyuman Khaleeda dan antara komen-komen :

” Ala comelnya Khaleeda sengih macam tu. So cute la, senyuman tu manis sangat . Ger4m betul tengok khaleeda ni.. “

” Comel dan senyuman tu manis bak gula lak tengok. Senyum macam kak Maryam lah Khaleeda ni.. “

” Macam senyuman daddy Fizo dia je. Cute nya melt1ng tengok Khaleeda senyum macam ni.. “

” Eeii senyumlah Khaleeda, ger4mnya comel sayang ni. Sekejap muka mak, sekejap macam muka daddynya.. “

Boleh ca1r hati peminat dengan senyuman Khaleeda ini. Wajah Khaleeda juga ada masanya terlihat seperti Fizo dan ada ketikanya lebih mirip kepada Fazeera. Iyelah, Fizo dan Fazeera juga lebih kurang wajahnya, tidak banyak berbeza wajah pasangan ini.

Tidak kisahlah wajah siapa pun, Khaleeda sememangnya comel. Tentu meriah nanti apabila Khaleeda bergabung dengan Maryam, kec0hlah melayan 2 princess ini. Semoga Khaleeda membesar menjadi anak yang solehah dan membanggakan kedua ibu bapa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fezyra Nesry

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..