” Aku ulang banyak kali, betul ke Radin ? Lain muka dengan gaya bercakap tu, haha.. ” – Netizen

Reaksi Pak Azad Yang Ketawa Terbahak-Bahak Melihat Video Radin Ketika 11 Tahun Lalu Buat Ramai Terhibur. Wah Gaya Radin Bercakap Dah Macam Tengah Baca Sajak Lah. Kurus Betul Radin, Siap Pakai Braces Lagi !!

Bagi sesiapa yang suka mendengar radio Era pada waktu pagi, pasti terhibur dengan coleteh oleh penyampai radionya iaitu Pak Azad dan dua sahabatnya, Radin serta Nabil Ahmad. Gabungan ketiga penyampai ini dilihat begitu serasi.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram radio Era telah berkongsi satu video yang memaparkan Radin ketika muda dahulu. Dalam video itu, Radin sedang memperkenalkan dirinya dan berbicara sepatah dua kata.

Dalam video itu juga memaparkan reaksi Pak Azad ketika mendengar Radin bercakap. Berdek4h Pak Azad ketawa seolah tidak percaya melihat Radin berbicara. Perkongsian video tersebut telah meraih perhatian warganet.

Ada yang menyatakan tidak menyangka orang yang bercakap dalam video itu sebenarnya Radin kerana gaya percakapan Radin sangat berbeza. Ada juga yang berseloroh Radin bercakap seperti membaca sajak.

Jom tonton video di bawah ini :

Sehingga kini video Radin ini telah menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Ramai yang memberikan emoji ketawa dan terhibur selepas menonton video Radio itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Aku ulang banyak kali video ni, betul ke Radin ? Lain muka dengan gaya bercakap tu, haha.. Lawak lah Radin oii.. “

” Maaf sekali dengan saya pun ketawa. Haha ingatkan siapa lah tadi tengah baca sajak, Radin rupanya yer.. “

 ” Cari pasal Pak Azad & admin Era ni hahaha.. 11 thun yang lepas, tergelak siot.. Gigi tengah ada pagar ooo masa ni, haha.. “

 ” Radin kau ke ni, hahahahahaha kurus si0t. Gaya cakap pun kelakar habis, ad0ii haiiiii serius weh memang lawak.. “

” Lawak sak1t perut weh gelak, awal2 dengar Radin cakap terus tersemb0r aku pun join Pak Azad, hahahaa.. “

 ” Dia mari dengan braces sobatt, hahahahahahaha. Radin 11 tahun lepas memang jambu ter0ks, haha.. “

” Hahahaha manis memang ada Radin, kelakar pulak petang2 ni tengok video Radin masa muda belia.. “

Cari pasal betul Pak Azad, memang suka sangat menyak4t Radin. Tapi memang lain betul muka Radin dulu, gaya cakap pun lain. Apa-apa pun Radin sekarang lagi kacak dari dulu. Gaya penyampaiannya ketika bercakap nampak lebih profesional dan menarik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG era.je, radin_era

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..